S&P 500 ^GSPC 5,099.96 +1.02%
Alphabet GOOG $173.69 +9.97%
Nvidia NVDA $877.35 +6.18%
Amazon AMZN $179.62 +3.43%
Microsoft MSFT $406.32 +1.82%
Tesla TSLA $168.29 -1.11%
Meta META $443.29 +0.43%
Apple AAPL $169.30 -0.35%

No už se o tom mluví dost, což mě děsí, ale ještě držím :)

Myslim, ze to s mluvenim bude jeste horsi, preci jen oproti minulému peaku, nam k tomu neco pribylo ;) take si dodávám odvahu a drzim ;)

Souhlas, vidím to stejně :D

Někde jsem četl, ze po halvingu budou reálné náklady přes 80k za BTC, tak myslím, že to ještě popoleze.

Ja som cital ze to po halvingu bude 53tis USD

No já prodal, jak se o tom začíná všude mluvit a kupuje to i bába od vedle tak jdu pryč :).

To je super, ale mám právě pocit, že báby ještě nezačaly (snad) :)

Musím říct že právě BTC mi dělá poslední dobou největší radost :)

Ac jsem v to uz nedoufal, tak jsem na tom stejne ;)

Zainvestoval jsem až na konci prosince minulého roku a dále v lednu, dlouhou dobu jsem jen sledoval a přemýšlel zdali do toho jít či ne.

Stále nějak nesleduji úplné FOMO. Čekal jsem více headlines apod. Tak třeba se ještě dočkáme.

Naprostý souhlas, tentokrat je to oproti 2021 opravdu “zatim klidne”

Spálil jsem se ten minulý bullmarket, uznal ztrátu asi 400 dolarů, tehdy málo. Ale teďka jsem poctivě nakupoval celou tu dobu, kdy to padalo dolů...pravidelně každý měsíc, někdy i týden DCA a teďka jsem rád, že jsem měl ten klid na duši a věřil, že se to jednou otočí UP. A stalo se. Jsem zvědavý co udělá ten halving a myslím si, že se přes 100k díky tomu podíváme :D. Nicméně teď nenakupuji a pouze vyčkávám, kdyby to spadlo o 5 a více % dolů a přikoupil bych. Vybudoval jsem si pěknou pozici někde mezi 15-20k$/BTC.

Moc pekna prace ;)

Také to tam beru, FOMO to je nějaké, ale i trochu podložené dle mě díky ETF a halvingu, ovšem rozhodně už nenakupuji, jen jsem v pozici a při náznacích obratu vezmu zisk, takto se k tomu teď stavím. Tak hodně zdaru. 😊

Super, pro všechny, kteří drží. Gratulace. Já jsem u tohoto typu aktiva pouze divákem :)

Kdybych do něj nespadl někdy před 2,5 lety a pak nebyl donucen ředit, také bych se jen díval :) Nicméně uznávám, že když byl kolem 16k tak to nebylo tak růžové a už jsem BTC pohřbíval :)

@dolarovyhamoun Pokud jsi dokupoval celou dobu, tak tomu říkám síla vůle. Dobrá práce. Teď se na to musí hezky koukat.

@krystofjane diky diky, jo, ted uz to je prijemna podívaná ;)

Díky. Já to tam mám taky za málo, když byl BTC kolem 25k tak jsem koupil za 10 tisíc CZK, tot vše a od té doby to tam je a roste. Jsem v tomto taky dost opatrný, protože ty růsty ale i propady tam jsou a kupovat to když to rostlo nahoru víc a víc už jsem neměl odvahu. Kamarád co je BTC maximalista mi říká, vidíš, kdyby si dal tehdy ne 10k ale vše co máš v akcií přesunul do toho, tak bych teď měl milion, ale ono, ano, mohlo být, ale taky kdyby to šlo dolů, tak bych teď měl oči pro pláč a proto říkám, akcie top one, protože tam se nemusím bát takové volatility. 😊

@lukasandel souhlas, mám to velmi podobně... BTC & ETH jsem bral tehdy jako spekulaci, která buď vyjde nebo ne... stihl jsem ceny pod 10k, mohl jsem ředit / nemusel, raději jsem investoval jinam a pro tento risk si vyhradil pouze malou část z mého portfolia... i tak je to příležitost, která, zdá se, vyšla a rozhodně ji nelituji :-)

@jakubhradil2 Souhlas, díky za sdílení. Taky to tak beru, že ano, mohl člověk vydělat více ale na to se nehraje, jsem spokojený za každý zisk. 😊