S&P 500 ^GSPC 5,099.96 +1.02%
Alphabet GOOG $173.69 +9.97%
Nvidia NVDA $877.35 +6.18%
Amazon AMZN $179.62 +3.43%
Microsoft MSFT $406.32 +1.82%
Tesla TSLA $168.29 -1.11%
Meta META $443.29 +0.43%
Apple AAPL $169.30 -0.35%

APPLE ȘI NEGOCIERILE CU GOOGLE PRIVIND INTEGRAREA IA

- Apple și Google sunt în negocieri pentru a integra inteligența artificială în iPhone, sugerând un efort reciproc de a-și consolida pozițiile în domeniul IA.

- Colaborarea cu Google ar putea oferi Apple acces la tehnologii avansate de inteligență artificială care ar putea îmbunătăți caracteristicile și performanțele iPhone-ului.

- În același timp, această colaborare ar putea indica faptul că Apple are potențiale deficiențe în propria dezvoltare a inteligenței artificiale și caută parteneri externi pentru a-și consolida capacitățile în acest domeniu.

Cum vă pare această mișcare a companiei$AAPL-0.3%?


Pentru mine este un pas bun, ambele companii vor deveni mai puternice :)

Sunt de acord:)

Și vor fugi de competiție

@ioanamarin Nu am nici o îndoială :)

@nicofunar și Apple ar putea să-l lase să crească din nou

@ioanamarin Sunt sigur că acesta poate fi și unul dintre factorii care vor afecta în cele din urmă creșterea viitoare a companiei.

@nicofunar de acord

@ioanamarin:)

Sunt de acord cu Christopher și văd lucrurile în același mod. Nu sunt îngrijorat de niciuna dintre companii, așa cum s-a dezvoltat dezbaterea de mai jos. Apple are cu siguranță un as în mânecă și, după părerea mea, se va folosi de Google doar pentru aceste informații, date. La urma urmei, ei bine, după părerea mea, motorul de căutare al Google este încă cel mai utilizat, așa că de ce să nu se combine pe ceva. 😊

Exact! Nu mă pot alătura decât cu aprobare.

Probabil că pentru mine este în regulă, dar depinde de cum va ieși. Nu-mi vine să cred că Apple nu are un as în mânecă. Vor să facă și să producă totul ei înșiși și brusc nu pot face față asaltului din industria IA? Vom vedea cum va evolua situația.

Sincer, nu știu cum stă treaba la Apple în ceea ce privește inteligența artificială, nu am citit prea multe informații în acest sens, oricum am încredere în ei că știu ce fac.

Cred că și ei au dreptate. Ar fi nevoie totuși de câteva prezentări :)