S&P 500 ^GSPC 5,099.96 +1.02%
Alphabet GOOG $173.69 +9.97%
Nvidia NVDA $877.35 +6.18%
Amazon AMZN $179.62 +3.43%
Microsoft MSFT $406.32 +1.82%
Tesla TSLA $168.29 -1.11%
Meta META $443.29 +0.43%
Apple AAPL $169.30 -0.35%

📈📱 Noutăți din lumea tehnologiei!

Qualcomm $QCOM+1.4% a dezvăluit cea mai nouă platformă mobilă Snapdragon 8s Gen 3, destinată smartphone-urilor Android de top ! 💡 Acest cip revoluționar oferă capacități revoluționare prin integrarea AI generativă direct în dispozitiv și funcții avansate de fotografiere.

Producători de frunte precum Realme, Honor, iQOO, Redmi a Xiaomi vor încorpora noua platformă în viitoarele lor dispozitive, plănuind să aducă utilizatorilor o gamă largă de inovații. Primul smartphone cu acest cip ar trebui să fie anunțat în luna martie! 🗓️📲

Acțiunile companiei au crescut cu peste 2% astăzi și cu peste 19% de la începutul anului.

QCOM

Qualcomm

QCOM
$165.66 $2.36 +1.45%

Noua platformă oferă caracteristici uimitoare, cum ar fi jocuri mobile hiperrealiste, cu o grafică comparabilă cu cea a computerelor desktop, și un sunet foarte clar. 🎮🔊 În plus, cel mai recent Snapdragon x70 5G Modem-RF aduce 5G și vă puteți aștepta la viteze de descărcare și eficiență energetică și mai rapide . Tocmai în domeniul 5G,$QCOM+1.4% este lider de piață și unul dintre cei mai mari producători de chipset-uri wireless din lume. Nu degeaba chipseturile Snapdragon sunt unele dintre cele mai puternice și pot egala cipul M2 de la Apple.

O altă caracteristică nouă este funcția de recunoaștere ISP a Snapdragon Low Light Vision îmbunătățește în mod esențial experiența fotografică. 📸✨ Cu integrarea AI generativ, utilizatorii obțin o experiență premium care promovează creativitatea și productivitatea.

Pentru mine, o companie foarte interesantă în industria cipurilor!⚙️
Care este opinia dumneavoastră despre Qualcomm?


Am cumpărat compania în jur de 100 de dolari, regret că am vândut-o în jur de 125 de dolari, am luat-o ca pe o speculație, profit. Este în regulă, dar prețul este diferit astăzi. Ei bine, la ce vă așteptați, acum poate că tot ce are AI sau chip în nume merge în acest sens. 😂 ...dar altfel de părere, nu m-am documentat mai mult acum, dar după ce scrii tu, e important pentru lumea Androuid și e uriaș. Deci potențialul este evident că există. 😊

Potențialul există cu siguranță, dar, după cum ați spus, orice lucru care produce cipuri și are AI în nume este în curs de zbor acum.

Exact, ei bine, de aceea sunt deja precaut, pentru că s-a spus că și în bula dot.com, totul a zburat în jurul internetului și apoi câte au murit și doar câteva au supraviețuit, pe care astăzi le avem în top 7.

Dar, din nou, $QCOM+1.4% este deja o companie destul de mare, așa că nu mi-aș face griji în privința dispariției sale.