S&P 500 ^GSPC 5,099.96 +1.02%
Alphabet GOOG $173.69 +9.97%
Nvidia NVDA $877.35 +6.18%
Amazon AMZN $179.62 +3.43%
Microsoft MSFT $406.32 +1.82%
Tesla TSLA $168.29 -1.11%
Meta META $443.29 +0.43%
Apple AAPL $169.30 -0.35%

Piyasalardaki en önemli olaylara genel bir bakış için 🗓️Týdenní!

✨ Bu hafta piyasalarda çok şey oluyor! Bu önemli olaylara dikkat edin:

🏡 Pazartesi gününe bir duyuru ile başlıyoruz yeni̇ ev satişlariABD' de konut piyasasına ilişkin bir güncelleme sunacak. Yeni konut satışlarındaki büyüme, ekonomideki güçlü ilgiye ve olumlu ivmeye işaret ediyor.

💼 S alı günü, aşağıdaki konularda verilerden haberdar olacağız CB tüketici güveniyüksek tüketici güveni genellikle tüketicilerin gelecek konusunda iyimser olduğunu ve daha fazla para harcama olasılığının daha yüksek olduğunu gösterir. Ayrıca sözde tüketici güvenini de duyacağız. "Dayanıklı Mal Siparişleri", Yüksek değerler genellikle işletmelerin yeni varlıklara yatırım yapma ve üretimlerini genişletme konusunda güçlü bir ilgiye sahip olduğunu gösterir. Bu, ekonomi için olumlu bir sinyal olabilir ve gelecekteki büyümeye işaret edebilir.

💹Kazançlar.

🎙️ Çarşamba günü KonuşmaFOMC üyesi Waller, olası merkez bankası politikasının ana hatlarını çizecek.

💹Kazançlar: Jefferies finans grubu $JEF+0.2%

📈 Perşembe günü çok önemli bir gün olacak, çünkü üzerinde veri GSYİH ABD 4. ÇEYREK GSYİHBurada ABD ekonomisinin nasıl geliştiğini göreceğiz .Ayrıca bize sunulacak işsizlik başvurularının sayısıDaha yüksek rakamlar, kötüleşen bir işgücü piyasasına ve olası ekonomik zorluklara işaret edebilir. Çok önemli bir gösterge de şu olacaktır tüketici duyarlılığıBu gösterge, tüketicilerin mevcut ekonomik durum ve gelecekteki finansal beklentilerine yönelik genel ruh halini ve tutumunu değerlendirmektedir.

🎤Cuma günü tüketicilerin ekonomik çekirdek enflasyonun PCEBu önemli rakam merkez bankası tarafından yakından takip ediliyor. Fed Başkanı Powell'ın konuşmasını takiben , mevcut duruma ilişkin görüşünün ne olduğunu ve para politikasının hangi yönde ilerleyeceğini öğrenmeliyiz.

Ancak birçok yatırımcı için üzücü haber, çoğu borsanın Cuma günü kapalı olması nedeniyle Hayırlı Cumalar! En azından rahat bir nefes alabilir ve önümüzdeki hafta için güç toplayabiliriz!

Bu önemli etkinlikleri kaçırmayın!
Önümüzdeki hafta nelere dikkat edeceksiniz? 💼📈


No comments yet