S&P 500 ^GSPC 5,099.96 +1.02%
Alphabet GOOG $173.69 +9.97%
Nvidia NVDA $877.35 +6.18%
Amazon AMZN $179.62 +3.43%
Microsoft MSFT $406.32 +1.82%
Tesla TSLA $168.29 -1.11%
Meta META $443.29 +0.43%
Apple AAPL $169.30 -0.35%

Nedávno jsem nakoupil akcie $COIN+5.7%a dnes už jsem na této pozici + 13 %. Akcie už nyní může být drahá a když jsem to kupoval, tak to za mě nebylo také vůbec levné. Akcie teď budu držet a počkám jak se bude vyvíjet cena $BTCUSD+1.1%.

Máte v portfoliu akcie $COIN+5.7%a pokud ano, plánujete držet nebo prodávat?

COIN
$236.32 $12.71 +5.68%
Target Price
181.73 (-23.10% Downside)


COIN nemám, ale mam ETF CONY, které je na tom postavené, slušně to roste a ještě je tam dividenda. Prodávat zatím nehodlám.

Super, díky za tip kouknu na to.

Jo to je problém většiny investorů, včetně mě, že neví, kdy prodat :-D

Ono nakoupit pod cenou je snadné, ale kdy prodat, když je cena nad ATH? :-D

I proto se trochu přikláním k ETF, kde toto dilema nemusím řešit.

Přesně tak a naprostý souhlas. Ze začátku dělá problém to kdy nakoupit a teď je zas problém kdy a jak prodat.

Gratulace všem co brali zisk. Já zde ještě udělal chybu začátečníka a nechal se ovlivnit psychikou, nákup jsem dělal první ještě v době, kdy cena poprvé klesala ze svých maxim. To bylo někde kolem 120$ cca. Pak jsem malinko naředil kolem ceny 60$ ...no a protože už mi štvalo jak je to volatilní a jak se i zde bavíte, nejde zase brát BTC rovná se Coinbase, navíc jak to bylo dole, tak i měly tyhle kryptoburzy problémy a člověk se bál aby to nedopadlo jako s tou co zavřeli toho majitele ... takže jakmile se mi dostala cena zpět na 0, prodával jsem. Bohužel no, kdybych dnes držel, taky bych mohl počítat hezké zisky jako Vy. 😁 ...ale to taky jeden příběh, že né vždy se zadaří.

Je to tak, a i když je to ohrané, tak z těch chyb se člověk opravdu učí nejlépe. Navíc na začátku i když to bolí, tak člověk neztratí tolik peněz.

Souhlas a to nevadí vůbec že je to ohrané, člověk si to musí připomínat někdy. 😁

@lukasandel Přesně tak :D

Nakonec jsem nevydržel a prodal s 263% zisku 😁

I tak gratuluji, to jsou hezka procenta. Ja zatim 461% ale treba jsi mej vetsi pozici a tudiz i vetsi zisk. Nelze koukat vzdy jen na procenta. Navic ja jeste nerealizoval takze mohu dopadnout i hure nez je to prave ted.

Dostal jsem za to před 3mi týdny nějakých 60 akcií Tesly, takže to nebylo úplně málo 😁

Naprostý souhlas, ale na ty % se kouká holt dobře no😂

To musely být nervy :D gratuluji!

Hezky, tak to je sakra pěkný zisk😁

Já to zkouším jako takovou menší spekulaci no a uvidím co to udělá.

Já jsem pozici v $COIN+5.7% měl asi 2 roky a nedávno jsem prodal celou pozici asi se ziskem +30%, kdybych nedržel $BTCUSD+1.1%, tak si akcie Coinbase nechám, ale takhle jsem využil situace a vybral zisk. Vím, že Coinbase a Bitcoin se nedají srovnávat, jsou to odlišná aktiva, ale přece jen jdou ruku v ruce a když věřím BTC, tak držím radši přímo ten a akcie kupuji v rámci diverzifikace zase z jiného odvětví.

Přesně tak, jde to ruku v ruce :)

Kupoval jsem malou pozici na cene 50$. Prodej planuji podle vyvoje ceny BTC. Nekdy behem 2024. Zhodnoceni je zatim slusny i kdyby uz vice nerostla. Ale to se nestane.

Super, přístup mám podobný :)