S&P 500 ^GSPC 5,222.68 +0.16%
Tesla TSLA $168.47 -2.04%
Nvidia NVDA $898.78 +1.27%
Amazon AMZN $187.48 -1.07%
Alphabet GOOG $170.29 -0.75%
Apple AAPL $183.05 -0.69%
Microsoft MSFT $414.74 +0.59%
Meta META $476.20 +0.16%

Am cumpărat deja puțin și dacă mai scade semnificativ voi cumpăra în exces. Cu siguranță nu va ajunge la zero. Da, compania are unele probleme și provocări, dar potențialul este încă acolo și cred că Tesla se va scutura și acțiunile vor începe să crească din nou în ceva timp😁

Cred și eu, așa cum am scris, voi aștepta să mai apară și altele, chiar dacă nu sunt fan, compania cu siguranță nu va ajunge la zero.

Consimțământ

Așa că am citit ceva despre procesul de despachetare. Pe scurt, uitați de linia de producție pe care a inventat-o Henry Ford. Este la fel de mult istorie ca și motorul cu combustie internă pentru care a fost inventată. Tesla👍🏄

Cu siguranță nu sunt de acord că motorul cu combustie internă este istorie. Dar, cumva, încă mai am încredere în această companie, chiar dacă cu siguranță nu mă număr printre fanii ei. :)

Cu siguranță că nu merită multiplele pe care le are. Piața de vehicule electrice nu este infinită, iar stocurile mari vor împinge marjele. La ceva de genul 110 dolari, mă voi gândi la asta.

Mulțumesc pentru comentariu, eu, personal, văd lucrurile cam la fel și voi lua în considerare posibilitatea de a intra un pic mai devreme, în jurul valorii de 120 usd.

Tesla a fost 🚀 și poate că încă va fi🤞dacă Musk nu o ia razna. Mie îmi place și am făcut deja un profit frumos pe ea, fără a fi niciodată supracumpărat, deținând în continuare același număr de acțiuni. Mulțumită divizărilor. Mă aștept să vând din nou după următoarea divizare. Dacă se va întâmpla. Dar vreau acel număr de bază de acțiuni, de preferință pentru totdeauna. 💯

Am realizat și eu un profit în anii trecuți, dar am închis deja întreaga poziție, dar acum prețul pare mult mai acceptabil și mă gândesc la ideea de a reintra. În rest pentru mine mare strategie cos ai scris și îți mulțumesc mult pentru comentariu!