🛢️ Enbridge Inc: Creștere constantă și randament al dividendelor

1. Rezultatele din trimestrul al patrulea: Enbridge Inc. de la$ENB-0.7% a raportat rezultatele din trimestrul al patrulea, cu o creștere lăudabilă de 6% a EBITDA ajustat față de anul trecut. Acest rezultat arată stabilitatea și consecvența pe termen lung a unei companii care își îndeplinește obiectivele financiare de 18 ani.

2. Perspective de creștere extinse: Compania și-a extins perspectiva de creștere până în 2026, prognozând o creștere anuală a profitului EBITDA ajustat de la 7% până la 9%. Această prognoză reflectă rezultatele solide și încrederea în performanța viitoare stabilă a companiei.

3. Achiziții strategice: Enbridge a achiziționat trei companii de gaze de la Dominion într-o tranzacție de 14 miliarde de dolari. Această mișcare nu numai că a consolidat poziția companiei pe piață, ci a deschis și noi oportunități de investiții în sectorul gazelor.

4. Sistemul de aprovizionare cu gaze al Dominion: Asocierea în participațiune pentru proiectul Rio Bravo va permite Enbridge să construiască un sistem dominant de aprovizionare cu gaze din Bazinul Permian pe Coasta Golfului. Acest proiect cheie reprezintă o creștere a potențialului de venituri și o diversificare pentru companie.

5. Stabilitatea financiară și randamentul dividendelor: În ciuda unui mediu turbulent în sectorul energetic, Enbridge a menținut un randament stabil al dividendelor de 7,5%, ceea ce constituie o opțiune atractivă pentru investitorii interesați de randament pe termen lung. Acest randament este susținut de un istoric de 29 de ani de creșteri consecutive ale dividendelor, evidențiind soliditatea financiară a companiei.

Cu o combinație de performanțe financiare solide, investiții strategice și un randament atractiv al dividendelor, Enbridge Inc. oferă investitorilor o expunere stabilă și echilibrată în sectorul energetic.

ENB

Enbridge

ENB
$35.12 -$0.25 -0.71%
Fair Price: $97.50
Udsuti: 36.31%
Undervalued
Overvalued
Dostupné pouze členům Bulios Black

Mi-a plăcut mult compania și aș mai avea-o în portofoliu, dar este canadiană, așa că impozitul pe dividende este de 25%, cred. De aceea, am vândut-o cu un mic profit și investesc în alte companii cu dividende din SUA.

Timeline Tracker Overview