Roku : apare o oportunitate de cumpărare atunci când acțiunile acestei companii scad

De la începutul anului, acțiunile Roku au înregistrat o scădere de 29%. Cu toate acestea, situația poate reprezenta o oportunitate de cumpărare interesantă din mai multe motive:

1. Model de afaceri unic :$ROKU+0.6% are un model inovator bazat pe publicitate și streaming, care include dispozitive de streaming și televizoare inteligente. În ciuda pierderilor recente, Roku are planuri de a atinge profitabilitatea și un flux de numerar liber pozitiv în viitorul apropiat.

2. Creșterea numărului de ore de streaming și a numărului de utilizatori : $ROKU+0.6% a înregistrat o creștere de 20% a orelor de streaming și 10 milioane de utilizatori activi. Această tendință indică un angajament puternic al utilizatorilor și un interes în creștere pentru streaming.

3. Acțiuni relativ ieftine: Acțiunile Roku $ROKU+0.6% sunt acum relativ ieftine în comparație cu cele ale concurenților săi. Raportul preț/vânzări (P/S) al Roku este de mai puțin de trei ori, în timp ce raportul Netflix este de 8. Acest lucru sugerează potențialul de creștere viitoare a acțiunilor Roku.

4. Planuri de viitor :$ROKU+0.6% urmărește să atingă profitabilitatea și intenționează să crească veniturile și fluxul de numerar liber. Conducerea sa preconizează venituri pozitive în 2024 și în anii următori.

Deși Roku se confruntă cu provocări în ceea ce privește profitabilitatea, perspectivele pe termen lung sunt pozitive. Dacă credeți în potențialul Roku și în capacitatea sa de a-și monetiza baza de utilizatori în creștere, acțiunile companiei pot oferi o oportunitate de investiție atractivă.

ROKU

Roku, Inc.

ROKU
$54.51 $0.31 +0.57%
Fair Price: $80.31
Nyeega: 4.11%
Undervalued
Overvalued
Dostupné pouze členům Bulios Black

No comments yet
Timeline Tracker Overview