S&P 500 ^GSPC 5,214.08 +0.51%
Nvidia NVDA $887.47 -1.84%
Tesla TSLA $171.97 -1.57%
Apple AAPL $184.57 +1.00%
Amazon AMZN $189.50 +0.80%
Meta META $475.42 +0.60%
Microsoft MSFT $412.32 +0.43%
Alphabet GOOG $171.58 +0.25%

3 blue chip részvény a meglepő növekedés küszöbén

Ferkó Joó
11. 4. 2024
7 min read

Az elmúlt negyedév jelentős pénzügyi eredményeket hozott 3 kulcsfontosságú szereplő számára, akik képesek voltak megbirkózni a digitális átalakulás és az erősödő verseny kihívásaival. Az egyik vezető szórakoztatóipari tartalomgyártó előfizetőszám növekedéssel és javuló monetizációs képességekkel büszkélkedhet. Eközben a távközlési óriás áttörő mérföldköveket ért el 5G hálózatának és nagysebességű internetszolgáltatásának fejlesztése és bővítése terén.

Végül, de nem utolsósorban a félvezető- és mikroprocesszorgyártók piacvezető vállalata jelentős bevételnövekedést és stratégiai átszervezési változásokat jelentett be. Ezek a fejlemények nemcsak a technológiai és médiaipar folyamatos fejlődését és innovációját bizonyítják, hanem új lehetőségeket is nyitnak az izgalmas és vonzó lehetőségeket kereső befektetők számára.

A Warner Bros. Discovery $WBD+3.1%

A Warner Bros. Discovery, a média- és szórakoztatóipar egyik vezető vállalata mozgalmas évet tudhat maga mögött. jelentős mérföldkövekkel és a jövőjét meghatározó stratégiai lépésekkel. A tavalyi negyedik negyedévben a vállalat 10,2 milliárd dolláros összbevételt ért el, ami 6,5%-os csökkenést jelent az előző év azonos időszakához képest, ha a külfölditől való eltérést figyelembe vesszük. árfolyamokkal kiigazítva. Ez az eredmény jól mutatja a médiaszektorban uralkodó kihívásokkal teli körülményeket, amelyre egyre inkább hatással van a digitális átalakulás és a növekvő verseny.

WBD
$8.04 $0.24 +3.08%
Fair Price: $5.81
Ryynpl: 73.11%
Undervalued
Overvalued
Dostupné pouze členům Bulios Black

E kihívások ellenére A Warner Bros. Discovery jelentős növekedésről számolt be a közvetlenül a fogyasztóknak nyújtott szolgáltatások terén, ahol az előfizetők száma lenyűgöző 97,7 millióra nőtt . Ezt a növekedést részben a BluTV sikeres felvásárlása táplálta, amely lehetővé tette a vállalat számára, hogy globális hatókörét kiterjessze és megerősítse pozícióját. Az előfizetők számának növekedését az egy felhasználóra jutó átlagos bevétel7%-os növekedése is kíséri , ami azt jelzi, hogy a vállalat egyre jobb monetizációs képességekkel rendelkezik a dinamikus és versenyképes környezetben.

WBD
$8.04 $0.24 +3.08%
Target Price
22.67 (+181.97% Upside)

Bár a vállalatnak olyan kihívásokkal kell szembenéznie, mint a csökkenő hálózati bevételek és a hirdetések terén, a stratégiai fókusz és a működési kiigazítások pozitív fordulatot jeleznek. A Warner Bros. Discovery aktívan alkalmazkodik a változó piaci feltételekhez, csökkenti a a működési költségeket, és proaktívan kezeli adósságát, megalapozva ezzel az elkövetkező évek fenntartható növekedését.

AT&T $T+0.4%

Az AT&T, az óriás a telekommunikációs óriás, az utóbbi időben büszke volt az ambiciózus növekedésre és az innovációra, hogy biztosítsa dominanciáját. Különösen a következőkre összpontosítja erőfeszítéseit 5G bővítés hálózatokra és az üvegszálas hálózatok fejlesztésére, ami tükröződik a legutóbbi pénzügyi eredményeikben és stratégiai terveikben. Az elmúlt negyedévben a vállalat jelentős mérföldkövet jelentett: 5G hálózatának lefedettsége elérte a több mint 210 millió embert, egyértelműen jelezve elkötelezettségét amellett, hogy vezető szerepet vállal a leggyorsabb és legmegbízhatóbb mobilhálózat biztosításában.

T

AT&T

T
$17.18 $0.07 +0.41%
Fair Price: $84.79
Iswfqd: 75.30%
Undervalued
Overvalued
Dostupné pouze členům Bulios Black

Emellett a vállalat jelentős előrelépést mutatott az AT&T Fiber, a nagysebességű internetszolgáltatás kiépítésében, amely immár több mint14millió otthont és vállalkozást fed le azEgyesült Államokban. Ez a lépés nem csak megerősíti pozícióját, hanem alá is támasztja elkötelezettségét a következők iránt AT&T a modern digitális társadalomban nélkülözhetetlen, kiváló minőségű, nagy sebességű internetkapcsolat biztosítása mellett. A vállalat törekvését, hogy még tovább akar menni, jól mutatja az a terve, hogy 2025 végéretöbb mint 30 millió helyre bővíti üvegszálas hálózatát ,ami stratégiai lépés befolyásának és versenyképességének erősítése érdekében.

T

AT&T

T
$17.18 $0.07 +0.41%
Target Price
26.9 (+56.58% Upside)

Az AT&T pénzügyi teljesítménye is tükrözi erős pozícióját és stratégiai irányvonalát. A vállalat bejelentette, hogy bevételei vezeték nélküli szolgáltatásokból bevételei várhatóan 3 %míg a szélessávú szolgáltatásokból származó bevételek várhatóan legfeljebb 7 %. Ezek az előrejelzések egyértelmű jelzés a befektetők és a piac számára, hogy az AT&T nemcsak pozíciójának megtartásán dolgozik, hanem további terjeszkedést és innovációt tervez, amely alapjaiban változtathatja meg a távközlési iparágat.

Intel $INTC+0.3%

Az Intel, az egyik legismertebb vállalat a félvezetők és mikroprocesszorok piacán, a közelmúltban a várakozásokat meghaladó pénzügyi eredményekről számolt be, amelyek pozitív fordulatot mutattak üzleti tevékenységében. Az utolsó negyedévben a vállalat eladásai a következő összegben alakultak 15,4 milliárd ami 10%-os növekedést jelent az előző évhez képest. Ez a jelentős növekedés stratégiájuk hatékony végrehajtását és a dinamikusan változó technológiai piachoz való alkalmazkodást bizonyítja.

INTC

Intel

INTC
$30.09 $0.09 +0.30%
Fair Price: $98.70
Obpapr: 17.80%
Undervalued
Overvalued
Dostupné pouze členům Bulios Black

A folyamatos növekedést célzó stratégiájuk részeként az Intel átszervezte vállalati struktúráját, hogy jobban tükrözze a jelenlegi és jövőbeli piaci lehetőségeket. A gyorsított számítási rendszerek és a grafikus rendszerek csoportjának integrálása az egyik legfontosabb lépése ennek az átszervezésnek, amelynek célja a működés egyszerűsítése és a költségek racionalizálása. Ezek a strukturális változások a versenyképesség és a pénzügyi teljesítmény javítására irányuló szélesebb körű erőfeszítések részét képezik. Inteltöbbek között olyan területeken , mint amesterséges intelligencia és a grafikus processzorok, ahol a növekedés várhatóan gyors lesz.

INTC

Intel

INTC
$30.09 $0.09 +0.30%
Target Price
40.25 (+33.77% Upside)

Az Intel másik jelentős mérföldköve az Intel processzorok közelmúltbeli bevezetése Xeon 5. generáció, amelyeket kifejezetten a következő célokra terveztek számítástechnikai feladatokra a mesterséges intelligencia területén. Ezek az új processzorok kivételes teljesítményt és hatékonyságot kínálnak, lehetővé téve az Intel számára, hogy megszilárdítsa pozícióját a nagy teljesítményű és energiahatékony számítástechnikai hardverek terén.

Jogi nyilatkozat: A Bulioson rengeteg inspirációt találhat, de a részvények kiválasztása és a portfólió felépítése csak Önön múlik, ezért mindig végezzen saját alapos elemzést.

Forrás: Bulibulista.hu.

Olvassa el a teljes cikket ingyenesen?
Gyerünk 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

Adja tovább a cikket, vagy tegye el későbbre.