S&P 500 ^GSPC 5,201.55 +0.27%
Amazon AMZN $190.80 +1.49%
Nvidia NVDA $890.64 -1.49%
Tesla TSLA $173.08 -0.94%
Apple AAPL $183.62 +0.48%
Meta META $474.38 +0.38%
Alphabet GOOG $170.87 -0.17%
Microsoft MSFT $410.94 +0.10%

🚀 Тази седмица ще бъде много вълнуваща на пазарите!

Цялата седмица ще бъде съпътствана от неприятна ситуация на Близкия изтока именно нападението Иран на Израел и възможността за по-нататъшен конфликт. Белият дом иска да успокои ситуацията, за да избегне ескалация. Този конфликт може да повлияе значително на цената на петрола.

Нека обаче разгледаме ключовите събития, които ще донесат интересни възможности:

📊Monday. Продажби на дребно в САЩ a Проучване на производствената активност ФЕД на Ню Йорк. Тези данни могат да повлияят на настроението на пазарите.

Приходи.

🎤Вторник. Реч на председателя Председателят на ФЕД Пауъл. Тази реч може да ни предостави интересна информация за развитието на пазарите и бъдещата политика на Фед.

Печалби: Ще наблюдавам печалбите на Bank of America $BAC+0.6%, Morgan Stanley $MS, Johnson & Johnson $JNJ, UnitedHealth $UNH+0.2% и Interactive Brokers $IBKR-0.4%.

📔Сряда: Издание на Бежовата книга "Бежова книга" (Обобщение на коментарите за текущите икономически условия) е доклад, издаван от Фед осем пъти годишно. Това ще бъде още един важен момент за инвеститорите.

Резултати отASML преди отварянето на пазарите $ASML

💼Четвъртък: Ще чуем първоначалните молби за помощи Обезщетения за безработица, проучване на производствената активност Philly Fed и продажби на съществуващи жилища. Тези данни могат да дадат допълнителна информация за състоянието на икономиката.

Приходи. Тяхното представяне може да окаже влияние върху целия технологичен сектор.

💹Петък: Ще гледам само резултатите на Procter & Gamble $PG+0.5% и American Express $AXP+0.7%

Какво ще наблюдавате през следващата седмица? Как се отнасяте към възможността за конфликт в Близкия изток и как според вас ще се отрази на пазарите?


No comments yet