S&P 500 ^GSPC 5,187.67 +0.00%
Tesla TSLA $174.72 -1.74%
Alphabet GOOG $171.16 -1.05%
Meta META $472.60 +0.93%
Amazon AMZN $188.00 -0.40%
Microsoft MSFT $410.54 +0.29%
Apple AAPL $182.74 +0.19%
Nvidia NVDA $904.12 -0.16%

În prezent, mă pot gândi doar la două companii israeliene, Mobileye și Teva, și nu văd nicio scădere mare în aceste companii. De asemenea, bursa israeliană s-a comportat normal în ceea ce privește prețul, așa că va depinde probabil de modul în care escaladează conflictul.

Aveți dreptate, m-am uitat imediat după comentariul dvs. și nu au existat scăderi nebănuite (încă), sunt de acord că va depinde foarte mult de modul în care conflictul continuă să se agraveze.

Cu siguranță, impactul asupra prețului petrolului și al aurului este clar, cred eu. Acțiunile nu atât de mult, dar cred că o mică scădere a fost deja observată ca reacție la posibilitatea unui răspuns israelian.

Sunt complet de acord cu comentariul dumneavoastră și vă mulțumesc pentru el.

Așadar, conform interpretării actuale a ședinței cabinetului de război israelian, răspunsul va veni cu siguranță, întrebarea este care, dacă va fi vorba de o lovitură limitată "simbolică" împotriva unei ținte militare, care probabil nu va duce la o escaladare și la o reacție importantă a bursei. Până la paralizarea apărării aeriene și apoi distrugerea tuturor capacităților nucleare ale Iranului. Acest lucru ar putea duce, de asemenea, la o scădere masivă a piețelor bursiere din cauza unei escaladări suplimentare neprevăzute. În orice caz, situația este într-adevăr gravă. Am ajuns la concluzia, în ceea ce mă privește, că este recomandabil să realizez chiar și câștiguri mici și să păstrez banii astfel obținuți până când lucrurile se clarifică.

Ei bine, este doar o opinie, nu o recomandare.

@cristipopa Te gândeai destul de asemănător cu mine în acest caz, dar nu am decis să iau profituri încă, deoarece mă tem foarte mult de scenariul care ar putea să apară și, în cel mai rău caz, sunt serios îngrijorat de scăderi masive.