S&P 500 ^GSPC 5,205.19 +0.34%
Nvidia NVDA $888.26 -1.75%
Amazon AMZN $190.52 +1.34%
Tesla TSLA $172.39 -1.33%
Apple AAPL $184.31 +0.86%
Meta META $475.21 +0.55%
Microsoft MSFT $411.57 +0.25%
Alphabet GOOG $170.84 -0.19%

📉 Acțiunile Netflix scad din cauza previziunilor dezamăgitoare privind veniturile și anularea cifrelor trimestriale ale membrilor! 🎬

Acțiunile Netflix $NFLX $NFLX înregistrează o scădere de peste 8 %, după ce compania a publicat o estimare a veniturilor pentru al doilea trimestru care a ratat așteptările și a anunțat anularea cifrelor trimestriale privind numărul de abonați pe care Wall Street le urmărește îndeaproape.

NFLX

Netflix

NFLX
$613.23 $3.76 +0.62%

Ieri Netflix a raportat așteptări privind veniturile pentru al doilea trimestru de 9,49 miliarde de dolari ceea ce a fost sub estimările consensuale de 9,51 miliarde de dolari.

Netflix a anunțat, de asemenea, că va înceta să mai publice trimestrial numărul de membri și venitul mediu pe membru începând de anul viitor.

"Având în vedere trecerea noastră de la un model unic de prețuri la planuri etapizate cu prețuri diferite în funcție de țară, fiecare nou membru plătit are un impact complet diferit asupra afacerii", a declarat compania.

Deși Netflix nu și-a îndeplinit așteptările privind veniturile viitoare, ieri a raportat venituri pentru primul trimestru care au depășit toate așteptările, adăugând peste 9 milioane de abonați.

Creșterea numărului de noi abonați, de 9,3 milioane, a depășit așteptările de 4,8 milioane și a continuat trendul de 13 milioane adăugări pe care compania le-a înregistrat în trimestrul al patrulea. În primul trimestru al anului 2023, au fost adăugați 1,7 milioane de noi utilizatori plătiți până în 2023.

Veniturile din primul trimestru au depășit estimările de 9,27 miliarde de dolari, ajungând la 9,37 miliarde de dolari. Aceasta reprezintă o creștere de la un an la altul de 14,8 % care a fost determinată nu numai de creșterile de preț la unele planuri de abonament, ci și de inițiative de venituri, cum ar fi restricțiile privind partajarea parolelor și un nou model susținut de reclame.

În prezent, acțiunile Netflix se tranzacționează aproape de nivelul maxim al ultimelor 52 de săptămâni, iar analiștii de la Wall Street avertizează cu privire la riscurile potențiale generate de așteptările ridicate.

Compania preconizează un profit pe acțiune de $4.68 în al doilea trimestru, depășind estimările.

În ciuda unor cifre atât de frumoase, acțiunile au scăzut cu peste 8 % în mare parte din cauza estimărilor mai mici privind câștigurile pentru al doilea trimestru!

Ce părere aveți despre compania Netflix $NFLX+0.6% ? La ce prețuri intenționați să cumpărați/vindeți ?


Rezultate excelente, Nu dețin acțiuni de $NFLX+0.6% și aș supracumpăra la prețuri mai mici. Deocamdată, sunt mulțumit și $DIS+0.3% este suficient de bun pentru mine.

$DIS+0.3% a mulțumit cu siguranță acum, aș cumpăra, de asemenea, $NFLX+0.6% un pic mai mic.

Da, Disney mă face fericită😁

Rezultate bune și o reducere pe deasupra. De fapt, a rulat în acea săptămână la majoritatea titlurilor😅Nu am Netflix în portofoliu. Dar este cineva de aici care are?

Exact, rezultatele companiilor nu sunt rele, dar investitorilor nu le plac perspectivele de viitor.

Rezultate excelente în primul trimestru!

Și mie îmi plac mult cifrele, voi vedea cum se comportă piața săptămâna viitoare și poate voi cumpăra.

Sunt de acord, în sfârșit mă fac din nou fericită.