S&P 500 ^GSPC 5,127.79 +1.26%
Apple AAPL $183.36 +5.97%
Nvidia NVDA $887.83 +3.46%
Meta META $452.05 +2.35%
Microsoft MSFT $406.66 +2.22%
Amazon AMZN $186.24 +0.82%
Tesla TSLA $181.14 +0.63%
Alphabet GOOG $169.01 +0.33%

🔍Tento týden před sebou máme několik klíčových událostí, které mohou ovlivnit finanční trhy! 🚀

Zde je seznam událostí, které budu pozorně sledovat:

📡V pondělí budu sledovat výsledky telekomunikační společnosti Verizon $VZ-0.1%, které budou ohlášeny před otevřením trhů.

📊 Úterní Index PMI ve službách a zpracovatelském průmyslu. Budeme sledovat, jaké signály nám poskytnou tyto ukazatele o stavu ekonomiky. Prodeje nových domů: Uvidíme, jaký je zájem o nemovitosti a v jakém stavu je realitní trh.

💹Úterní výsledky: Před otevřením burzy se dozvíme výsledky společností Lockheed Martin $LMT-0.3%, PepsiCo $PEP+0.4%, Philip Morris $PM+0.1% či Spotify $SPOT+0.6%.  Po uzavření trhů nás čekají velmi důležité výsledky společností Tesla $TSLA+0.6%, Visa $V+0.3% a Enphase $ENPH+7.7%. Uvidíme zajímavé pohyby na akciovém trhu, ať už jsou výsledky jakékoliv!

✈️ Ve středu budu sledovat výsledky společností, Boeing $BA+0.5% a AT&T $T+0.2% před otevřením trhů. Společnosti Meta Platforms $META+2.3% společně s Fordem $F-0.5% po uzavření trhů. Nejvíce mě však zajímají výsledky Boeingu, kolem kterého slyšíme posledních pár měsíců samé špatné zprávy a kauzy.

📈Čtvrteční HDP USA za 1. čtvrtletí: Velmi klíčový ukazatel o zdraví americké ekonomiky. Dozvíme se také údaje o nezaměstnanosti, to nám přiblíží situaci na trhu práce.

💻Čtvrteční výsledky budou opravdu zajímavé! Před otevřením burzy se dozvíme výsledky společnosti Altria $MO-0.9%, Check Point $CHKP+1.2%, Merck $MRK-0.6% a Caterpillar $CAT+0.4%. Po uzavření trhů to budou technologičtí giganti jako Microsoft $MSFT+2.2%, Alphabet $GOOGL+0.4% a Intel $INTC+1.3%. Tyto výsledky budou mít určitě velký vliv na celý trh!

💲Páteční jádrová PCE inflace a spotřebitelský sentiment. Tato data poskytnou důležité informace o inflačních tlacích a náladě spotřebitelů.

Páteční výsledky energetických společností ExxonMobil $XOM-0.2% a Chevron $CVX-0.3%: Připravme se na možné pohyby v tomto sektoru.

Následující týden bude opravdu velmi zajímavý a budou se určitě dít velké věci!💡

Co budete sledovat v tomto týdnu vy?


Tesla, jasně nízké prodeje a marže, to už je asi v ceně, ale podle mě bude hodně důležitý rozhovor Muska s investory ti chtějí jasně vědět co je s modelem 2. Pokud se nic určitého nedozví tak👎. Na druhou stranu možná budou větší než očekávané zisky z FSD a Energy. 👍

to budou turbulence :D

Co budeš sledovat ty?

Pohyby vykyvy zakyvy nakyvy😂 bigtechy , ephase, intel a mega zajimav bude boing co urco oznami neco co trochu zbrzdi ten propad ktery prijde jeste vetsi😉 otazka kde se to zastavi💁

Těch problému se na Boing hrne čím dál tím více, uvidíme kde se to všechno zastaví.

6 firem z porfolia tento týden reportuje.

Nejvíce mě zajímá LMT, TSLA a BA

A také celý vliv na index, zda budeme pokračovat v poklesu

Tento týden bude opravdu zajímavý, čekají nás velké pohyby, tak uvidíme v jakem trendu se bude trh pohybovat.