S&P 500 ^GSPC 5,180.74 +1.03%
Nvidia NVDA $921.52 +3.79%
Meta META $465.68 +3.04%
Tesla TSLA $184.76 +1.97%
Microsoft MSFT $413.54 +1.69%
Amazon AMZN $188.70 +1.34%
Apple AAPL $181.71 -0.91%
Alphabet GOOG $169.83 +0.50%

Přikupujete i na současných cenách akcie $WM+1.3%?

Akcie se může zdát nadhodnocená, ale u této akcie většinou k žádnému poklesu nedojde, a tak jsem akcie nakoupil asi dva týdny zpátky. Ten potenciál tam podle mě je a bude.

WM
$210.56 $2.68 +1.29%

Čekám na lepší ceny ale rád bych vstoupil do pozice.

Já to mám na longterm, takže mě ani nedělá problém nakoupit na současných cenách, ale v propadu budu přikupovat určitě více.

Díky za typ, budu to sledovat při nějaké poklesu.

Není zač, za mě super společnost :)

Za tu současnou valuaci mi to nepřijde úplně atraktivní. Ale po nějakém výplachu by to možná za úvahu jako vysloveně defenzivní titul stálo. Byznys, který neztratí až tolik v recesích, protože lidi budou produkovat odpad pořád, na druhou stranu když se kouknu na to dlouhodobější tempo růstu revenue tak to není bohviečo, zisk/EPS je docela závislý na provozní efektivitě (čti schopnosti držet náklady pod kontrolou). Relativně dost dluhu. FCF spíš statické. Pozitivum, že konstantně klesají shares outstanding, takže nějaký return se dá realizovat i skrz tohle.

Takový "not great not terrible"

Za mě docela “great”, ten byznys je stabilní, vysoký dluh mi u takovéto společnosti moc nevadí a je to byznys, který má pořád kam růst. Cena je za mě  v pohodě pro longterm. K těm propadům nedochází moc často, a tak mi nedělá problém nakoupit i na současných cenách.

Čus kolikrát ročně dává divi? Výsledky jsou tenhle týden? Kvůli tobě na tu společnost koukám stejně dlouho jako tady o ní píšeš 😂

Hele to s divi nevím, já to mám spíše kvůli růstu a ne divi, to je jenom takový fajn bonus. Jinak výsledky reportují dnes, tak uvidím, ale nečekám tam nic zásadního.

Tak bych jí rád nakoupil, ale počkám na výsledky a budu doufat, že půjde dolů i když je to málo pravděpodobné.

To si myslím také a když to mám longterm, tak přikoupím klidně i teď.

Já jsem převážně taky buy and hold, ale stejně mi přijde, že teď je lepší kupovat $CVS+0.1%, když je pod 70$ či $SBUX-0.3%. Reity už šli malinko nahoru tak už nepřikupuji. Na $WM+1.3% si počkám jsem trpělivý

@jankloza Chápu, no já už mám v $CVS+0.1% docela dost, takže jsem to portfolio trochu rozšířil o WM.