S&P 500 ^GSPC 5,127.79 +1.26%
Apple AAPL $183.36 +5.97%
Nvidia NVDA $887.83 +3.46%
Meta META $452.05 +2.35%
Microsoft MSFT $406.66 +2.22%
Amazon AMZN $186.24 +0.82%
Tesla TSLA $181.14 +0.63%
Alphabet GOOG $169.01 +0.33%

Netflix je skvělá společnost a za nižší cenu bych možná nakoupil. Aktuálně z toho odvětví mám jenom $DIS+0.9%, ale docela mě zaujal $WBD+0.3%.

mnooo ještě něco přidají myslím, že pokud brzo zavedou "program" bezplatné předplatné s reklamou tak to potencionálně může zvednout i plné předplatné

já se jim nedivím s tím předplatným přeci jen vzpomen me si na 2 roky zpět kde i díky přerušení "ruských" vztahu došlo že měli propad 2mil předplatitelé a snažili se to nahnat kde to šlo - stejně tak jako DISNEY se zaměřuje na Indii a začal mínulý rok spoluprací a vysíláním kriketu tak Netflix podle mě udělá výhledově to samé ten trh je tak velký a přeci jen nabídka Disney a Netflixu skrz stream je někde jinde

Bezplatné předplatné? Co si pod tím představit, návrat ke klasické tv ala kabelovka? :D Já to vidím ještě na růst, krátkodobě. Dlouhodobě si ale myslím, že je rozumné skrýt tato data kvůli kolísání a případně úpadku.

Řekl bych něco na podobném principu jako nabízí např. youtube, kdy je videa možné sledovat bezplatně (omezení neustále vyskakujicích reklam apod.) vs předplatné bez reklam a nějaký bonusový obsah, takto si to dovedu představit.

11/2022 bylo spusteno v Americe kdy byla snizena cena s tim ze mas reklamy takze ...

"Bezplatne" sledovani je dalsi varianta a kor pro lokace jako Indie apod kdy budes postupne budovat trh 😉

Myslím si, že Netflix je možná blízko toho vrcholu. Neříkali, že od dalších čtvrtletí už ani nebudou zveřejnovat data ohledně předplatitelů?

Říkali - vnímám tam takovou paralelu s Applem, který také přestal zveřejňovat údaje o prodejích. Tyhle kroky nedokážu pochopit.

No boji se propadu 😃 to je jasný...  Ale dnes se dá zjistit vše a podle je to jen otázka kdy se ty informace stejně dostanou ven i když neoficiální cestou 🙂 Takže to vlastně taky nechápu 😃

@jirijakubek Přesně tak. Zbytečně to podkopává transparentnost a důvěru investorů.