S&P 500 ^GSPC 5,303.27 +0.12%
Nvidia NVDA $924.96 -1.97%
Tesla TSLA $177.58 +1.57%
Alphabet GOOG $177.29 +1.06%
Amazon AMZN $184.70 +0.58%
Meta META $471.91 -0.28%
Microsoft MSFT $420.21 -0.19%
Apple AAPL $189.87 +0.02%

📊 Инвестиционен календар 📆

Сезонът на отчетите е в разгара си, а с него идват и още вълнуващи новини. Ето резюме на новините, които ще следя.

Понеделник: Ще наблюдавам само резултатите на компаниите.

📈 Приходи: Преди отварянето на пазарите ще наблюдавам Domino's Pizza $DPZ, SoFi Technologies $SOFI+2.2% и ON Semiconductor $ON+0.3%. След затварянето на борсите само резултатите на Paramount $PARA и Logitech $LOGI.

Вторник: Да проследим потребителското доверие от Conference Board през април и други важни показатели!

📈 Резултати: Вторник ще бъде изпълнен с интересни резултати, преди отварянето на пазарите ще получим резултати отPayPal $PYPL, 3M $MMM, Coca-Cola $KO-0.4%, McDonald's $MCD-0.4%, Eli Lilly $LLY-0.1%. Технологични гиганти като Amazon $AMZN, AMD $AMD, Super Micro Computer $SMCI, както и Starbucks $SBUX ще отчетат резултати след затварянето на пазарите.

Сряда: Нека се насладим на почивния ден, като наблюдаваме важни показатели. Но сле дете заJOLTS (Изследване на откритите работни места и текучеството на работната сила) през март и други показатели като ISM Manufacturing и Construction Spending, тези данни са важни, за да се проследи текущото състояние на американската икономика! Европейските фондови пазари са затворени заради празника на труда!

📈Приходи: преди отварянето на пазарите ще бъдат компаниите: CVS $CVS, Mastercard $MA, Pfizer $PFE. След затварянето на пазарите ще излязатDevon Energy $DVN и Qualcomm $QCOM.

Четвъртък: Ще наблюдавам променящите се тенденции в безработицата!

Печалби 📈 Печалби: Преди отварянето на пазарите ще се интересувам от резултатите на две фармацевтични компании: Moderna $MRNA+0.2% и Novo Nordisk $NVO. След окончателното затваряне на пазарите ще последват отчетите наApple $AAPL, Block $SQ и Fortinet $FTNT - компания, която се фокусира върху киберсигурността .

Петък: Ще гледам S&P Global US Services PMI Това е индикатор за услугите в Съединените щатикойто предоставя информация за текущото състояние и темпа на растеж в САЩ.

Какво ще наблюдавате през следващата седмица?


No comments yet