S&P 500 ^GSPC 5,303.27 +0.12%
Nvidia NVDA $924.96 -1.97%
Tesla TSLA $177.58 +1.57%
Alphabet GOOG $177.29 +1.06%
Amazon AMZN $184.70 +0.58%
Meta META $471.91 -0.28%
Microsoft MSFT $420.21 -0.19%
Apple AAPL $189.87 +0.02%

📊 Befektetési naptár 📆

Az eredményszezon javában tart, és ezzel együtt több izgalmas hír is érkezik. Íme egy összefoglaló azokról a hírekről, amelyeket követni fogok.

Hétfő: Hétfő: Hétfő, hétfő, hétfő, hétfő, hétfő: Csak a vállalati eredményeket fogom figyelni.

📈 Earnings: Apiacok nyitása e l őtt a Domino's Pi zza+2.2% $D+2.2%PZ, So Fi Technologies$SOFI és a Domino's Pizza+0.1% $DPZ társaságokat fogom figyelni . és az ON Semiconductor $ON-t+0.3%. Zárás után csak a Paramount $PARA és a Logitech $LOGI eredményeit.

Kedd: A fogyasztói bizalmat kövessük nyomon Conference Board áprilisban és más fontos mutatókat!

📈 Eredmények: A keddi nap tele lesz érdekes eredményekkel, a piacok nyitása előtt aPayPal $PYPL, a 3M $MMM, a Coca-Cola $KO-0.4%, a McDonald's $MCD-0.4%, azEli Lilly $LLY-0.1% $ eredményeit kapjuk . A technológiai óriások, mint az Amazon $AMZN, AMD $AMD, Super Micro Computer $SMCI, valamint aStarbucks $SBUX a piacok zárása után számolnak be eredményeikről.

Szerdán: Élvezzük a szabadnapot a fontos mutatók megfigyelésével. De tartsuk szemmel aJOLTS (álláslehetőségek és munkaerő-forgalom felmérés) márciusban és más mutatókat, mint például azISM Manufacturing és az építőipari kiadások, ezek az adatok fontosak, hogy nyomon kövessük az amerikai gazdaság jelenlegi állapotát! Az európai tőzsdék a munka ünnepe miatt zárva tartanak!

📈Enyereség: a piacok megnyitása előtt a vállalatok, CVS $CVS, Mastercard $MA, Pfizer $PFE. A piacok zárása után Devon Energy $DVN és Qualcomm $QCOM.

Csütörtökön: Figyelni fogom a változó munkanélküliségi trendeket!

Earnings 📈 Earnings: A piacok nyitása előtt két gyógyszeripari vállalat, a Moderna $MRNA+0.2% és a Novo Nordisk $NVO eredményei érdekelnek majd . A piacok végleges zárása után azApple $AAPL, a Block $SQ és a kiberbiztonságra összpontosító Fortinet $FTNT következik .

Péntek: Figyelni fogom S&P Global US Services PMI ami a szolgáltatások mutatója a Egyesült Államokban.amely a szolgáltatások jelenlegi állapotáról és növekedési üteméről nyújt információt. US.

Mit fog figyelni a jövő héten?


No comments yet