S&P 500 ^GSPC 5,304.72 +0.70%
Tesla TSLA $179.24 +3.17%
Meta META $478.22 +2.67%
Nvidia NVDA $1,064.69 +2.57%
Apple AAPL $189.98 +1.66%
Microsoft MSFT $430.16 +0.74%
Alphabet GOOG $176.33 +0.73%
Amazon AMZN $180.75 -0.17%

📊 Naložbeni koledar 📆

Sezona dobičkov je v polnem zamahu, z njo pa prihajajo še bolj vznemirljive novice. Tukaj je povzetek novic, ki jih bom spremljal.

Ponedeljek: Spremljal bom samo rezultate podjetij.

📈 Dobički :Pred odprtjem trgov bom spremljal podjetjaDomino's Pizza $DPZ, SoFi Technologies $SOFI+1.3% in ON Semiconductor $ON+1.3%. Po zaprtju pa le rezultate podjetij Paramount $PARA in Logitech $LOGI.

Torek: Spremljajmo zaupanje potrošnikov z Conference Board v aprilu in druge pomembne kazalnike!

📈 Dobički: Torek bo poln zanimivih rezultatov, pred odprtjem trgov bomo dobili rezultate podjetijPayPal $PYPL, 3M $MMM, Coca-Cola $KO-0.1%, McDonald's $MCD+0.1%, Eli Lilly $LLY-0.1%. Tehnološki velikani, kot so Amazon $AMZN, AMD $AMD, Super Micro Computer $SMCI ter Starbucks $SBUX, bodo o rezultatih poročali po zaprtju trgov.

Sreda: Uživajmo v prostem dnevu z opazovanjem pomembnih kazalnikov. Vendar pa bodite pozorni naJOLTS (raziskava o odprtih delovnih mestih in fluktuaciji delovne sile). v marcu in druge kazalnike, kot sta ISM Manufacturing in Construction Spending; ti podatki so pomembni za spremljanje trenutnega stanja ameriškega gospodarstva! Evropski borzni trgi so zaradi praznika dela zaprti!

📈Izid: pred odprtjem trgov bodo na vrsti podjetja ,CVS $CVS, Mastercard $MA, Pfizer $PFE. Po zaprtju trgov Devon Energy $DVN in Qualcomm $QCOM.

Četrtek: Spremljal bom spreminjajoče se trende brezposelnosti!

Dobički 📈 Dobički: Pred odprtjem trgov me bodo zanimali rezultati dveh farmacevtskih podjetij ,Moderna $MRNA+1.6% in Novo Nordisk $NVO. Ko se bodo trgi končno zaprli, bodo na vrsti Apple $AAPL, Block $SQ in podjetje Fortinet $FTNT, ki se ukvarja s kibernetsko varnostjo .

Petek: Gledal bom S&P Global US Services PMI to je kazalnik za storitve v Združenih državah Amerikeki zagotavlja informacije o trenutnem stanju in hitrosti rasti v ZDA.

Kaj boste spremljali v prihodnjem tednu?


No comments yet