S&P 500 ^GSPC 5,321.84 +0.35%
Nvidia NVDA $947.09 +2.41%
Microsoft MSFT $425.01 +1.14%
Tesla TSLA $175.47 -1.12%
Alphabet GOOG $179.15 +1.05%
Apple AAPL $191.64 +0.93%
Amazon AMZN $185.08 +0.21%
Meta META $471.23 -0.14%

📊 Yatırım Takvimi 📆

Kazanç sezonu tüm hızıyla devam ediyor ve beraberinde daha heyecan verici haberler geliyor. İşte takip edeceğim haberlerin bir özeti.

Pazartesi: Sadece şirket sonuçlarını izleyeceğim.

📈 Kazançlar: Piyasalar açılmadan önce Domino's Pizza $DPZ, SoFi Technologies $SOFI-0.8% ve ON Semiconductor $ON+0.4%. Kapanıştan sonra sadece Paramount $PARA ve Logitech $LOGI sonuçları açıklanacak.

Salı günü: Tüketici güvenini takip edelim Konferans Kurulu Nisan ayında ve diğer önemli göstergeler!

📈 Kazançlar: Salı günü ilginç kazançlarla dolu olacak , piyasalar açılmadan önce PayPal $PYPL,3M $MMM, Coca-Cola $KO-0.3%, McDonald's $MCD-0.6%, Eli Lilly $LLY+1.0%'den kazançlar alacağız . Amazon $AMZN, AMD $AMD, Super Micro Computer $SMCI gibi teknoloji devlerinin yanı sıra Starbucks $SBUX da piyasalar kapandıktan sonra sonuçlarını açıklayacak.

Çarşamba: Önemli göstergeleri izleyerek tatil gününün tadını çıkaralım. Ancak bir gözünüz JOLTS'da olsun (Açık İşler ve İşgücü Devir Anketi) Mart ayında açıklananISM İmalat ve İnşaat Harcamaları gibi diğer göstergeler , ABD ekonomisinin mevcut durumunu takip etmek için önemlidir! Avrupa borsaları İşçi Bayramı tatili nedeniyle kapalı!

📈Kazançlar: Piyasalar açılmadan önce CVS $CVS, Mastercard $MA, Pfizer $PFE şirketleri olacak . Piyasalar kapandıktan sonra Devon Energy $DVN ve Qualcomm $QCOM.

Perşembe: Değişen işsizlik trendlerini izliyor olacağım!

Kazançlar📈 Kazançlar: Piyasalar açılmadan önce, iki ilaç şirketinin sonuçlarıyla ilgileneceğim ,Moderna $MRNA+3.5% ve Novo Nordisk $NVO. Piyasalar kapandıktan sonra Apple $AAPL, Block $SQ ve siber güvenliğe odaklanan bir şirket olanFortinet $FTNT sırada olacak .

Cuma günü: İzliyor olacağım S&P Küresel ABD Hizmetler PMI hizmetler için bir göstergedir. Birleşik Devletler'deki mevcut durum ve büyüme hızı hakkında bilgi sağlayan ABD.

Önümüzdeki hafta ne izleyeceksiniz?


No comments yet