S&P 500 ^GSPC 5,303.27 +0.12%
Nvidia NVDA $924.79 -1.99%
Tesla TSLA $177.58 +1.57%
Alphabet GOOG $177.29 +1.06%
Amazon AMZN $184.70 +0.58%
Meta META $471.91 -0.28%
Microsoft MSFT $420.21 -0.19%
Apple AAPL $189.87 +0.02%

📊📅 Je tu další týden a s tím přehled zajímavostí, které stojí za to sledovat:

🔍V pondělí budu sledovat výsledky společností až po uzavření trhů. Výsledky nám představí společnosti Palantir $PLTR+0.5%, Realty Income $O-0.1% a Lucid $LCID-1.4%.

U Palantiru očekávám zajímavé výsledky a důležitý pohled na budoucnost této společnosti.

🍏 V úterý se koná Apple $AAPL+0.0% event, který se bude týkat převážně iPadu a příslušenství, co zajímavého se na této konferenci dozvíme?

Výsledky před otevřením trhů oznámí společnosti Disney $DIS-0.1%, ty budou velmi zajímavé. Následně mě budou zajímat výsledky Ferrari $RACE+0.7%. Po uzavření trhů to budou společnosti Occidental Petroleum $OXY+0.9%, Rivian $RIVN+3.7% a Upstart Holdings $UPST-0.8%.

🎙️ Ve středu bude zajímavou událostí projev místopředsedy Fedu Jeffersona.

Finanční zprávu se dozvíme před otevřením trhů od společností Shopify $SHOP+1.2% a Uber $UBER-0.6%. Po uzavření trhů mě budou zajímat společnosti SkyWater Technology $SKYT+6.9%, Airbnb $ABNB a ARM $ARM-3.4%.

💼 Ve čtvrtek se dozvíme žádosti o podporu v nezaměstnanosti, důležitý ukazatel o stavu ekonomiky a trhu práce.

Před otevřením trhů budou zveřejněny výsledky od společností Roblox $RBLX+0.4%, Warner Bros $WBD-2.1%, Medical Properties Trust $MPW-2.1% a Plug Power $PLUG-5.2%. Po uzavření trhů to bude společnost Unity Software $U-1.9%.

📊 V pátek budou zveřejněna data o spotřebitelském sentimentu, jaká bude nálada spotřebitelů a jak to ovlivní trhy?

V pátek neoznamuje výsledky žádná společnost, kterou bych nějak podrobněji sledoval.

Sledujte bedlivě všechny tyto události!

Co máte v hledáčku pro nadcházející týden vy?


Partner

Dnes mě zajímá $O-0.1% jsem tam v plusu, ale rád bych ještě dokupoval a tak bych se snížení nezlobil. Ono na tento sektor si myslím, že je ještě čas trochu, protože sazby úrokové budou dle mě delší dobu nahoře. Dále $WBD-2.1% $MPW-2.1% $PLUG-5.2% ...všechny ztrátové a rád bych slyšel dobré výhledy. 😊

MPW a Plug máme ve čtvrtek že?

Partner

Ano. 👍

To $MPW-2.1% bych taky rád viděl trošku jinde.

Mě bodou určitě zase zajímat výsledky hlavně $O-0.1%, $DIS-0.1% a $WBD-2.1%.

Ja jsem zvedavy nejvic asi na $UPST-0.8% a $PLUG-5.2% , tam jsem jeste ztratovy. 
Dale na $PLTR+0.5% a $DIS-0.1% , cini ted nejvetsi podil meho portfolia, tak ocekavam ze me opet potesi,

Partner

Jj ten $PLUG-5.2% mě taky dost zajímá, hlavně výhledy. Též tam jsem ve ztrátě a rád bych viděl ani né tak rychlý růst, ale stačili by mi pozitivní výhledy. 😊

Ja uz chci rust🤩 na vyhledy si pak zajedu do hor nebo k mori az to vyroste o 1000%😂😂😂

@karelknap buď realista :D Myslím si, že se nedočkáme ani jednoho :D Ale teď podepsali nějakou větší smlouvu zas, tak je to trochu vyhnalo nahoru.

@marekzacha ja nepotrebuju aby podepisovali novy smlouvy potrebuju aby zacali vydelavat😉😂 ja si myslim ze se budem uz ted divit - jako v dobrym😉 ale stejne nechapu ze se snazi tak moc stale expandovat misto toho aby se zamerili na posun do ziskovosti a ukazalize to dava smysl😉

@karelknap nevěřím, že by začali být najednou v zisku.

Partner

@karelknap 😂 jj to je fakt no, taky bych rád viděl růst a když to bude s hezkým výhledem, nebudu se zlobit. 😂

Partner

@marekzacha já taky né hned, ale už by se to mohlo snad začít blížit. 😂

@lukasandel @karelknap Karlík se dost těší na PLUG, ale jestli to stihnu, chci vydat shrnutí výsledků zde společně s MPW, protože tam jsem taky naloženej, tak uvidíme, jestli to stihnu dřív, než někdo z vás kluci. :)

@marekzacha vse ti necham neboj 😉 kazdopadne nebudou v zisku tam se dostanou asi nikdy 😂😂ale nemam problém s minusem jen si myslim ze prekvapi a bude malej - vyhled cekam dobrej tak uvidime

@karelknap v tomto případě si netroufám moc predikovat, ale myslim, že jsem vstoupil v dobrý čas. Ja myslím, že budou v mínusu, ale to je jasný, že budou. A co se týče výhledů, no já myslím, že až příští rok bude tak nějak lepší.

Partner

@marekzacha Neboj, stihneš a budu se moc těšit na tvé shrnutí! Já teď jsem pozadu s příspěvky, osobní trochu starosti, pak ještě studuji něco na IT, takže teď poslední měsíc, dva jsem slabej na příspěvky a když už, tak spíše jedu všeobecně zprávy o financích a jednotlivé společnosti už tolik nedělám (příspěvky), ono za ten čas zde už je Vás více šikovných, chlapi, co dáváte skvělé příspěvky o konkrétních titulech! 👍 Takže jen tak dál a těším se. 😊