📅 Iată o listă de evenimente interesante care ne așteaptă în săptămâna care urmează!

Iată un rezumat al evenimentelor pe care le voi urmări:

🌐Luni: Rezultate Palo Alto Networks $PANW. Voi începe săptămâna cu rezultatele unuia dintre liderii din domeniul securității cibernetice, care vor fi anunțate după închiderea piețelor, împreună cu Zoom $ZM.

🎤Marți: Discurs al secretarului Trezoreriei SUA, Yellen.
Discursul ei poate oferi informații importante despre viitoarea politică fiscală și perspectivele economice ale SUA. Conferința Microsoft $MSFT+0.1% Build 2024 începe joi. Această conferință se adresează dezvoltatorilor, inginerilor și profesioniștilor din domeniul IT, prezentând cele mai recente inovații tehnologice și instrumente de la Microsoft. Noutățile referitoare la inteligența artificială vor fi foarte interesante.

Rezultate Lowe's $LOW, unul dintre cele mai mari lanțuri de retail din SUA, specializat în produse pentru îmbunătățirea locuinței, materiale de construcții și articole de grădinărit, va anunța rezultatele înainte de deschiderea piețelor .

🏡Miercuri: Vânzările de case construite. Urmărim piața imobiliară, care este un indicator cheie al sănătății economice. 📄 Procesele-verbale FOMC ale Fed. Procesele-verbale de la cea mai recentă ședință a Fed ne pot oferi o imagine a viitoarei direcții a politicii monetare.

Câștigurile:
Înainte de deschiderea piețelor, voi urmări câștigurile Target $TGT, acesta este un alt jucător important în spațiul de retail. După închiderea piețelor, cele mai importante câștiguri ale săptămânii vor veni de la Nvidia $NVDA, rezultatele lor pot avea un impact major asupra întregii piețe . Snowflake $SNOW, o companie specializată în soluții de stocare și analiză a datelor în cloud, va raporta, de asemenea, rezultatele . Aceasta permite companiilor să gestioneze și să analizeze eficient volume mari de date.

📊Joi: Servicii/Manufacturing PMI. Indicele managerilor de achiziții oferă informații cheie despre activitatea economică în sectorul serviciilor și al producției.💼 Cereri inițiale pentru ajutoare de șomaj. Acest indicator important ne oferă un instantaneu al stării pieței muncii.

🏭Vineri: Comenzile de bunuri durabile. Acest indicator ne oferă o imagine de ansamblu asupra investițiilor în industria prelucrătoare și asupra evoluției economice generale.

Joi sau vineri nu intenționez să urmăresc rezultatele companiilor.

Săptămâna este plină de evenimente cheie care ar putea avea un impact semnificativ asupra piețelor. Ce rezultate sau evidențe veți urmări în săptămâna care urmează ?


No comments yet
Timeline Tracker Overview