💵 Trei acțiuni cu dividende de încredere cu un randament de peste 5%!

Iată selecția mea de 3 companii cu dividende interesante din sectoare diferite.

Aceste companii sunt cunoscute pentru istoricul lor îndelungat de creștere a dividendelor în fiecare an și, la prețurile actuale, oferă randamente de peste 5 %. Deși nu se așteaptă ca majorările de dividende să fie cumva uriașe, stabilitatea și avantajele lor față de concurenți le fac ideale pentru investiții pe termen lung.

1. Realty Income $O+1.0%🏢

Realty Income este un fond de investiții imobiliare (REIT) care închiriază proprietăți comerciale unor companii bine cunoscute precum Walmart, Dollar General și Tractor Supply Company. În prezent, oferă un randament al dividendelor 5,7 % și plătește dividendele lunar. Acest REIT își majorează dividendele în fiecare trimestru și a anunțat recent cea de-a 125-a majorare de când a devenit publică, în urmă cu 30 de ani.

O
$53.22 $0.53 +1.01%

2. Grupul Altria $MO-0.3%🚬

În ciuda declinului fumatului, Altria Group, producătorul mărcii de țigări Marlboro, se mândrește cu 58 de creșteri ale dividendelor în ultimii 54 de ani. La prețurile actuale, acțiunea oferă un uimitor 8,4% randament. Aplicarea sporită a interdicției privind vaporizatoarele aromatizate este o veste pozitivă pentru Altria, în condițiile în care compania a achiziționat anul trecut NJOY, una dintre puținele mărci de țigări electronice aprobate.

MO

Altria

MO
$45.75 -$0.12 -0.26%

3. Pfizer $PFE+0.0%💊

Acțiunile Pfizer, gigantul farmaceutic, oferă un randament al dividendelor 5,6 %. Compania se mândrește cu un istoric de 15 ani de creșteri ale dividendelor. Deși veniturile obținute din vaccinul Comirnata și din tratamentul Paxlovide, legat de COVID-19, sunt în scădere rapidă, Pfizer și-a investit profiturile excepționale în noi surse de venituri. Aceasta include achiziția Seagen și aprobarea a nouă medicamente noi anul trecut.

PFE

Pfizer

PFE
$27.65 -$0.01 -0.04%

Aceste trei acțiuni reprezintă, pentru mine, o mare oportunitate pentru orice investitor care caută un venit pasiv stabil și ridicat.

Ce părere aveți despre aceste companii și ce companii aveți în portofoliul dvs. de dividende? 🏖️


Super post👍. Eu le am pe toate 3 în portofoliu, dar am de gând să vând PFE când o să văd că intră pe verde.

Eu le am "doar" pe primele 2. Pentru mine sunt afaceri de foarte bună calitate. Pfizer este un pic mai departe de mine. Este un titlu destul de volatil și a scăzut foarte mult în ultimii ani. Motivul pentru care nu mai vreau să intru în ea este că am un portofoliu destul de plin :)

Timeline Tracker Overview