@nicolaefrancescu

Probabil că fiecare investitor a fost surprins de informațiile privind proiectul Terra Luna și legătura cu schema ponzi și a primit deja atributele de monedă meme sau monedă de rahat. Prin urmare, aș dori să indic investitorilor, în special celor care sunt noi în acest mediu, ce proiecte trebuie să evite.

Aceste proiecte ar trebui evitate cu adevărat.

Monedele Meme nu sunt adesea o investiție bună din cauza volatilității lor și sunt predispuse la prăbușire din cauza lipsei de utilitate. În plus, aceste monede sunt făcute în primul rând pentru distracție și nu au caracteristici noi care să le ajute să crească. Desigur, unele dintre ele pot fi profitabile dacă sunt înconjurate de o publicitate semnificativă. Cu toate acestea, este foarte puțin probabil ca această creștere a valorii să continue pe termen lung. În plus, având în vedere starea actuală a pieței în general, este foarte probabil ca aceste active să scadă semnificativ în curând.

  • Shiba Inu: Nu există niciun plan semnificativ de îmbunătățire a utilității sale, iar capitalizarea mare a pieței îl face să fie supraevaluat.
  • ApeCoin: Performanța depinde de o piață NFT în declin și de un preț în scădere rapidă care necesită vânzare.
  • SafeMoon: controlul, scăderea încrederii și acuzațiile de fraudă legate de proiect fac improbabilă o viitoare redresare.
  • Dogelon Mars: Utilitatea aproape inexistentă și influența din ce în ce mai slabă a lui Elon Musk pe piața criptografică sunt probleme semnificative pentru acest token.
  • Hoge Finance: Comisioanele ridicate și o taxă de tranzacție de 2% reprezintă o problemă pentru creșterea token-ului.
  • Floki Inu : Este puțin probabil ca reorientarea către proiectele NFT să salveze simbolul de la un declin.
  • ShibaPredator : Utilitatea inexistentă și scopul său lipsit de sens de a întoarce Shiba Inu nu adaugă valoare proiectului.

Nu vreau să par un analist financiar și nici nu vreau să vă dau sfaturi financiare, dar evitați aceste tipuri de proiecte. Poate părea atractiv, dar cel mult pentru un scalp și o tranzacție rapidă și nu pentru o investiție pe termen lung.

Citiți articolul complet gratuit? Dă-i drumul 👇

Aveți un cont? Apoi conectați-vă . Sau creați unul nou.
Discussion
No comments yet

👋 Co je Bulios?

Bulios je největší sociální síť pro investory v Evropě. Najdete zde unikátní investiční analýzy, tipy na investice nebo návody jak si vytvořit pasivní příjem z akciových a kryptoměnových investic. Komunita investorů na Bulios aktivně sdílí své know-how a díky tomu může každý člen této komunity úspěšně investovat. Na Bulios najdete kompletní data k akciím a kryptoměnám z celého světa, například Tesla $TSLA, Apple $AAPL, Microsoft $MSFT, Amazon $AMZN, Bitcoin $BTCUSD, Ethereum $ETHUSD či Cardano $ADAUSD. Také zde najdete data k hlavním burzovním indexům NASDAQ, S&P500 či DOW. Můžete si zde vytvořit vlastní watchlist nebo virtuální portfolio a sledovat vývoj cen oblíbených akcií a kryptoměn. Akcie, kryptoměny, investice, burza, to je Bulios. Články, videa ani jakékoliv další příspěvky na serveru Bulios.com nejsou investičním doporučením. Mají pouze informativní či zábavný charakter. Proto se pravidelně vzdělávejte a provádějte své vlastní investiční analýzy. Sledujte Bulios na sítích 👇