@gyorgysarosi

A Twitterről és a közösségi médiától való rövid távollét után Do Kwon egy tervet javasolt a világot megrázó $LUNAUSD projekt újjáélesztésére. Reményteli terve van a hálózat újjáélesztésére az összeomlás után.

Van esélye a Terra Lunának?

"ALunabirtokosai olyan súlyosan felszámolták és felhígították, hogy nem lesz hiány a hamvaiból felépítendő ökoszisztémában. Bár egy decentralizált gazdaságnak decentralizált pénzre van szüksége, az UST túlságosan elvesztette a felhasználók bizalmát ahhoz, hogy ezt a szerepet betölthesse.

Ahelyett, hogy az UST-vel visszafelé építkezne ,Kwon azt javasolta, hogy a Terra blokklánc körül újjáéleszteni a hálózatot: "A kriptopénzek egyik legnagyobb és legélénkebb fejlesztői ökoszisztémáját építettük ki, a világ legokosabb elméi közül néhányan a legjobb UI/UX-ú termékeken dolgoznak."

A közösség és a fejlesztők ökoszisztémájának megőrzése érdekében Kwon azt javasolta, hogy állítsák vissza a LUNA menedzsment token elosztását 1 milliárdra, vagyis 40%-át újraosztják a Terra UST stabilcoin-tulajdonosok között, és az USA-ban az amerikai dollárról leválasztják. A másik 40% azoké lesz, akik a frissítés idején UST-t tartottak, a másik 10% pedig a LUNA-tulajdonosoké lesz, amikor a blokklánc 24 órán belül másodszor is leállt. A fennmaradó 10%-ot a jövőbeli hálózatfejlesztés finanszírozására fordítják.

Forrás: Dcforecast.com

Olvassa el a teljes cikket ingyenesen? Gyerünk 👇

Van fiókja? Ezután jelentkezzen be . Vagy hozzon létre egy újat .
Discussion
No comments yet

👋 Co je Bulios?

Bulios je největší sociální síť pro investory v Evropě. Najdete zde unikátní investiční analýzy, tipy na investice nebo návody jak si vytvořit pasivní příjem z akciových a kryptoměnových investic. Komunita investorů na Bulios aktivně sdílí své know-how a díky tomu může každý člen této komunity úspěšně investovat. Na Bulios najdete kompletní data k akciím a kryptoměnám z celého světa, například Tesla $TSLA, Apple $AAPL, Microsoft $MSFT, Amazon $AMZN, Bitcoin $BTCUSD, Ethereum $ETHUSD či Cardano $ADAUSD. Také zde najdete data k hlavním burzovním indexům NASDAQ, S&P500 či DOW. Můžete si zde vytvořit vlastní watchlist nebo virtuální portfolio a sledovat vývoj cen oblíbených akcií a kryptoměn. Akcie, kryptoměny, investice, burza, to je Bulios. Články, videa ani jakékoliv další příspěvky na serveru Bulios.com nejsou investičním doporučením. Mají pouze informativní či zábavný charakter. Proto se pravidelně vzdělávejte a provádějte své vlastní investiční analýzy. Sledujte Bulios na sítích 👇