S&P 500 ^GSPC 5,303.27 +0.12%
Nvidia NVDA $924.96 -1.97%
Tesla TSLA $177.58 +1.57%
Alphabet GOOG $177.29 +1.06%
Amazon AMZN $184.70 +0.58%
Meta META $471.91 -0.28%
Microsoft MSFT $420.21 -0.19%
Apple AAPL $189.87 +0.02%

Tahle firma prosazuje sílu blockchainu a nedávno vstoupila na burzu 🤑

Jordan Fried chce dát sílu blockchainu do rukou každého člověka. Aby toho dosáhl, plánuje nejprve pomocí svého blockchainového holdingu Immutable Holdings získat podíl v každém významném koutě odvětví. Investoři mohou prostřednictvím akcií společnosti registrovaných na kanadské burze NEO zainvestovat do obrovského portfolio blockchainových produktů firmy.

 


Jeho vize je natolik robustní a promyšlená, že si Fried zajistil finanční podporu podnikatele a hvězdy seriálu Shark Tank Kevina O'Learyho. A dnes tato dvojice zvoní na zvonek, aby zahájila novou éru blockchainu a demokratizace dat. Svým vstupem na burzu NEO Immutable Holdings posouvá investory směrem k budoucnosti tokenizace dat.

 

Dlouho před dobou blockchainových technologií a kryptoměnových startupů získal Fried první kontakt s technologiemi. "Mám dítě a neustále regulujeme, kolik času má na iPadu. Když jsem vyrůstal, neexistoval žádný koncept času stráveného u obrazovky. Musel jsem stavět základní desky a sestavovat stroje a učit se o počítačových sítích. To byla moje výchova."

 

Zájem o počítače mu zůstal po celý život. Když vedl jeden ze svých prvních technologických startupů Buffered VPN, narazil na Bitcoin $BTC/USD. Fried, kterého svět digitální měny nadchl, působil jako člen zakládajícího týmu sítě Hedera Hashgrapa, která je nyní jednou z největších sítí distribuované účetní knihy na světě.

 

Fried uvedl síť Hedera na trh i mimo něj a nakonec zajistil partnerství mezi touto sítí a službou Google Cloud společnosti Alphabet $GOOG+1.1%. Nyní, když se posouvá dál, se chce Fried zaměřit na dostupnost, a to prostřednictvím Immutable.

 


"Naším posláním v Immutable je přinést hodnotu technologie blockchain a této nové třídy aktiv - kryptoměn - všem lidem na planetě Zemi," říká Fried o svém nejnovějším podniku. "Právě teď lidé na planetě Zemi stále nemají přístup k internetu. A hned za jídlem, vodou, přístřeším, oblečením a léky by tento přístup k informacím měl být základním lidským právem."

 

Vstupte do společnosti Immutable, kterou Fried považuje za "Berkshire of Blockchain". Společnost vybudovala portfolio dceřiných společností, které podle Frieda a jeho podporovatelů nabízejí uživatelům klíčové produkty.

 

Vezměme si například společnost 1-800-Bitcoin. "Měl jsem opravdu nespravedlivou výchovu; vyrůstal jsem s technologem jako rodičem, který mi pomohl naučit se programovat a stavět stroje," řekl Fried. "Ne každý měl takovou výchovu, a s 1-800-Bitcoin, budeme poskytovat novou úroveň přístupu k informacím o blockchain technologie a digitálních aktiv, jako je Bitcoin."

 

Prostřednictvím bezplatného telefonního čísla společnosti a průvodce Bitcoin pro každého, který společnost nabízí, Fried a Immutable odstraňují jednu z nejstrmějších překážek vstupu pro spotřebitele. Stačí vytočit číslo 1-800-BITCOIN, zaplatit poštovné a manipulační poplatek a získat výtisk příručky, která vás naučí vše, co potřebujete vědět o technologii blockchain.

 

Společnost Immutable se snaží přinést NFT na širší trh

Fried si navíc uvědomuje, že v budoucnosti budou v oblasti ukládání dat hrát obrovský význam tokeny (NFT). Tam, kde většina společností telefonuje na NFT jako na úložiště hodnoty, například prostřednictvím digitálního umění, vidí Immutable více. "[NFT] umožňují vzít reálný, obvykle nelikvidní, hmatatelný předmět - například certifikát pravosti k rolexkám nebo sedadla číslo pět a šest, sedmá řada, sekce 101 v Madison Square Garden - a tokenizovat jej a reprezentovat vaše vlastnictví tohoto předmětu."

 

Společnost Immutable, dceřiná společnost NFT.com, se snaží tuto realitu zpeněžit a zpřístupnit tyto tokeny. "Vytvořili jsme koncept použití NFT jako přihlašovacího ověření k profilu, kde můžete dělat dvě věci," řekl Fried. "Pokud jste sběratel, můžete si vystavit všechny své NFT a hrdě ukázat, že je vlastníte. Pokud jste tvůrce, můžete vytvářet NFT. Ať už jste influencer nebo ne a chcete speciální řadu NFT, to vše je možné na samoobslužné platformě pro vydávání, kterou budeme zavádět na NFT.com. 

 

Tyto podíly dávají dohromady poměrně rozsáhlé portfolio, ale většina z nich je stále v různých fázích vývoje. 1-800-BITCOIN je na pokraji zavedení, Friedova kniha se začíná dostávat do obchodů. NFT.com a další podniky musí teprve nyní přijít na trh.


Právě obchodní model společnosti Immutable jí umožňuje proniknout do tolika zákoutí trhu s kryptoměnami. Prostřednictvím svých šesti a více dceřiných společností se dotýká NFT, správy aktiv, vzdělávání, vývoje digitálních měn centrálních bank (CBDC) a dalších oblastí. 

 

Tyto nákupy také provádí s až neuvěřitelnou rychlostí; většinu těchto akvizic uzavřela v průběhu posledního roku a půl. Nyní budou mít individuální investoři možnost těžit z podnikání společnosti Immutable díky její veřejné nabídce na kanadské burze NEO.

 

Akcie společnosti Immutable jsou k dispozici prostřednictvím symbolu HOLD. Uvedení na burzu poskytne skvělou expozici investorům, kteří se chtějí dostat do kryptoměn s celou řadou svých podílů; Immutable je jednou z prvních ve vlně veřejně obchodovaných holdingových společností zaměřených na technologii blockchain.

 

 

Proč Fried považuje NEO za nejlepší burzu pro akcie HOLD?

NEO je relativně nová burza, která byla původně spuštěna v Kanadě v roce 2015. Hostí více než 150 společností, včetně některých z nejzásadnějších podniků na světě, které posouvají hranice. Vstupem na burzu se Immutable připojila k takovým společnostem, jako je MindMed $MNMD-5.0%, která se zabývá psychedelickou medicínou a která původně vstoupila na burzu NEO, a WonderFi.

 

Jak říká Fried, akcie HOLD se na burze NEO objevují zejména kvůli jejímu pokrokovému zalistování. "Americké trhy nejsou zdaleka tak progresivní, jako jsme viděli kanadské trhy vůči nově vznikajícím trendům v podnikání," říká. "[NEO] nám umožňuje být podnikaví a progresivní v typu podniků, které chceme provozovat. Upřímně doufáme, že americké trhy nás doženou; rádi bychom, aby společnost Immutable byla jednoho dne kótována na dvou trzích."

 

A jako starší burza podle Frieda zahrnuje všechny stejné požadavky na vykazování jako newyorská a torontská burza. "Máme nezávislé představenstvo, takže to přináší určitou úroveň dodržování předpisů a vyspělosti našich vlastních interních operací. Umožňuje nám to však stále být velmi podnikaví a progresivní a takoví, jaké chceme provozovat."

 

DISCLAIMER: Nejsem investiční profesionál, ale jen zaujatý retailový investor, takže se nejedná o investiční doporučení.

Přečíst celý článek zdarma?
Tak pokračuj 👇

Logare în Bulios

Conectează-te și urmărește-ți acțiunile favorite, creează un portofoliu și discută cu alții


Nu ai un cont? Alătură-te nouă

Autor @kevinporters má karmu 5403 a je členem této skupiny od 13/06/2021. Pokud sem podle vás tento příspěvek nepatří, kontaktujte moderátory skupiny. V opačném případě se neváhejte pustit do diskuze. Jsem bot a toto je automatická zpráva.

Moc užitečné, můžete psát častěji :-)