S&P 500 ^GSPC 5,048.42 -0.46%
Meta META $441.38 -10.56%
Tesla TSLA $170.18 +4.97%
Nvidia NVDA $826.32 +3.71%
Microsoft MSFT $399.04 -2.45%
Alphabet GOOG $157.95 -1.96%
Amazon AMZN $173.67 -1.65%
Apple AAPL $169.89 +0.51%

Kas selle projekti puhul on tegemist sama stsenaariumiga nagu Terra LUNA ja UST puhul?

Bitcoini hind on viimase kuu jooksul kukkunud 25%, tõmmates alla ka teisi peamisi krüptovaluutasid, sealhulgas Ethereum, Solana, BNB ja muud sarnased. Kuid investorid jälgivad närviliselt teise krüptovaluuta hinda, mis näitab Terra Lunaga sarnaseid omadusi.

Mõned märgid viitavad sarnasele stsenaariumile.

"Kõik fondid on turvalised," kirjutas Mashinsky Twitteris vastuseks kuulujuttudele, et Celsisus, mis võimaldab investoritel teenida oma krüptovaluutadelt intressi, kasutades neid samal ajal laenude tagatisena, oli hädas. "Hoolimata turu äärmuslikust volatiilsusest ei ole Celsius kogenud märkimisväärseid kahjusid ja kõik fondid on turvalised."

Oma iganädalases läbipaistvusaruandes näitas Celsius, et 6. mai ja 12. mai vahel toimus väljavool 1,1 miljardi dollari ulatuses, mida Mashinsky kirjeldas oma reedeses videoraportis kui "rasket nädalat", mil Celsius "võttis korralikult peksa". Kuid "igaüks, kes tahtis raha välja võtta, oleks võinud seda teha," ütles Mashinsky vaatajatele.

Selgitades Celsiuse "ainulaadset enesekorrigeerivat mehhanismi", kirjeldas Mashinsky, kuidas Celsius toetab krüptovaluutat, ostes igal nädalal nõudluse rahuldamiseks rohkem. "Meie hooratas on rohkem kasutajaid, kes toovad rohkem varasid, mis tähendab suuremat tootlust, mis tähendab, et me peame ostma rohkem Cel'i. Nii et kui me teenime selle tootluse bitcoini, ethereumi ja nii edasi, ja need inimesed otsustavad raha teenida ja müüa,[Celsius] peab ostma rohkem cel-tokeneid."

Sel nädalal näitas The Blocki poolt tehtud plokiahela analüüs, et Celsius on viimastel kuudel pannud 500 miljonit dollarit kõrge tootlikkusega terra ankurprotokolli, õnnestus see enne Luna, UST ja terra ökosüsteemi täielikku kokkuvarisemist ära tõmmata.

Allikas: forbes.com

Lugege kogu artiklit tasuta?
Mine edasi 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

No comments yet