S&P 500 ^GSPC 5,303.27 +0.12%
Nvidia NVDA $924.79 -1.99%
Tesla TSLA $177.58 +1.57%
Alphabet GOOG $177.29 +1.06%
Amazon AMZN $184.70 +0.58%
Meta META $471.91 -0.28%
Microsoft MSFT $420.21 -0.19%
Apple AAPL $189.87 +0.02%

Veľké správy pre krypto v spojitosti s globálnou adopciou

Všímam si, že dosť ťažko sa dostáva k novinkám vo svete krypta v spojitosti s adopciou v rámci dlho zabehnutých firiem. Často vidíme o koľko percent padá Bitcoin a že všetko ide "do kytek" ale podstatne menej vidíme pozitívnych správ v spojitosti s prijatím kryptomien. Nižšie vypíšem zaujímavé správy v spojitosti s rôznymi projektami.

Adopcia kryptomien neustále pokračuje.

  • Crypto $CROUSD-2.3% platforma Crypto.com spustila svoju službu Crypto.com Pay pre všetkých obchodníkov, ktorí využívajú platformu elektronického obchodu Shopify na umožnenie nákupov pomocou kryptomien.
  • Cloudflare $NET+0.1% americká sieť na doručovanie webového obsahu a spoločnosť na zmierňovanie DDoS, oznámila, že spúšťa ďalšiu sériu experimentov v priestore Web3, ktoré sa zamerajú na Ethereum (ETH). „V priebehu niekoľkých nasledujúcich mesiacov Cloudflare spustí a plne vloží overovacie uzly Ethereum do globálnej siete Cloudflare,“ uviedli a dodali, že tieto uzly budú slúžiť ako testovacia plocha pre výskum energetickej účinnosti, správy konzistencie a rýchlosti siete."
  • Finančná informačná spoločnosť S&P Global uviedla, že vytvorila strategickú skupinu DeFi, ktorá má pomôcť vybudovať decentralizovaný trhový rámec spoločnosti pre investorov. Tím sa snaží vybudovať možnosti analýzy a hodnotenia rizík S&P pre tradičných klientov z oblasti financií aj DeFi, dodali.
  • Sieť profesionálnych služieb EY oznámila spustenie služieb aplikačného programovacieho rozhrania (API) EY OpsChain pre podnikových používateľov, ktoré umožňujú prístup do siete Ethereum Mainnet a siete $MATICUSD-3.5% Polygon (MATIC). Zahŕňajú aj možnosť nasadiť zmluvy o tokenoch a následne tokeny raziť, prenášať alebo spaľovať.
  • Poskytovateľ blockchainovej infraštruktúry Fireblocks spustil súpravu vývojárskych nástrojov a portál pre zákazníkov na prístup k krypto burzám, NFT trhoviskám a ďalším decentralizovaným aplikáciám cez viacero sietí, uviedol Forbes. Takzvaný Web3 Engine tiež zahŕňa služby úschovy, správu pokladnice, nástroje na zmiernenie rizík a mechanizmus tokenizácie na správu bielej listiny, razenia a prenosu NFT podľa správy.
  • Cross-chain messaging protokol Wormhole spustil podporu pre $ALGOUSD-4.0% blockchain Algorand (ALGO). To umožní používateľom Algorandu presúvať svoje protokoly cez iné blockchainové systémy, ktoré sú súčasťou ekosystému Wormhole, bez poplatkov. 
  • Platforma Common pre správu komunity decentralizovanej autonómnej organizácie (DAO) uviedla, že získala 20 miliónov USD pri ocenení siete vo výške 250 miliónov USD. „V súčasnosti má viac ako 60 000 aktívnych používateľov, ktorí sa zúčastňujú v 500 aktívnych komunitách, vrátane najvýznamnejších krypto projektov, ako sú dYdX, Axie Infinity, NEAR, Solana, Polygon a mnoho ďalších,“ dodali.

Přečíst celý článek zdarma?
Tak pokračuj 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

Autor @sooskristian má karmu 876 a je členem této komunity od 24/11/2021. Pokud sem podle vás tento příspěvek nepatří, kontaktujte moderátory. V opačném případě se neváhejte pustit do diskuze. Jsem bot a toto je automatická zpráva.

Dosť bullish niektoré spravy napr pre CRO

aj to SP riešenie DeFI je dosť bullish nie???

mne to tiež pride ako velky krok :)

ja ako fanusik cro som určite happy

Shopify je velka platforma

To je

Doufám, že nás zde čeká pořádný růst.

mohol by :D