S&P 500 ^GSPC 5,303.27 +0.12%
Nvidia NVDA $924.79 -1.99%
Tesla TSLA $177.58 +1.57%
Alphabet GOOG $177.29 +1.06%
Amazon AMZN $184.70 +0.58%
Meta META $471.91 -0.28%
Microsoft MSFT $420.21 -0.19%
Apple AAPL $189.87 +0.02%

Bitcoin bude mať hodnotu miliónov dolárov podľa tejto predikcie

Odvážna predpoveď Michaela Saylora nasleduje po krviprelievaní na celom trhu, pretože pozícia $BTCUSD-0.8% spoločnosti Microstrategy je aktuálne v červených číslach. Michael Saylor má pre Bitcoin ďalšiu odvážnu predpoveď, aj keď sa jeho obľúbená kryptomena snaží udržať si hranicu 30 000 dolárov.

Bitcoin bude stáť milióny podľa jeho predikcie.

Výkonný riaditeľ, ktorý začal vytvárať svoju bitcoinovú rezervu v roku 2020, zopakoval svoj postoj, že je v dlhodobom horizonte a jeho stratégia je stále rovnaká – kúpiť a držať najväčšiu kryptomenu na svete. Vďaka nespočetným nákupom bitcoínov je spoločnosť MicroStrategy $MSTR+10.0% pod vedením Sayloru stále najväčším firemným držiteľom kryptomeny so 129 218 BTC. Jeho enormná pozícia BTC je v súčasnosti mierne červená a v čase písania tohto článku sa pohybuje na úrovni približne 70 miliónov dolárov nerealizovanej straty, čo mu však absolútne nevadí.

To však neotrasie dôverou Saylora, ktorý uistil, že neexistuje žiadny cenový cieľ, pri ktorom MicroStrategy začne likvidovať svoje držby BTC. Aj keď celotrhový krach vyparil bilióny hodnoty, popredný bitcoinový maximalista a jeho spoločnosť sa trpezlivo držia.

"Neexistuje žiadny cenový cieľ." Očakávam, že budeme navždy nakupovať bitcoiny na miestnej špičke. A očakávam, že Bitcoin pôjde do miliónov. Takže sme veľmi trpezliví. Myslíme si, že je to budúcnosť peňazí.“

Deštruktívna klesajúca špirála Terra a UST bola obrovskou ranou, ktorá ešte viac naštrbila dôveru investorov. Podľa Saylora táto udalosť podnieti snahy o reguláciu stablecoinov a bezpečnostných tokenov.

Výkonný riaditeľ softvérovej spoločnosti kótovanej na burze Nasdaq tiež verí, že toto zníženie a následná regulácia budú v skutočnosti „dobré pre priemysel“. Nakoniec, keď sa prach usadí, ľudia si uvedomia, že bitcoin je lepší ako tisíce existujúcich krypto-aktív, argumentoval zástanca.

Výkonný riaditeľ MicroStrategy tiež potvrdil, že bitcoin je budúcnosťou peňazí, ale na to, aby mohol dosiahnuť miliardy a miliardy transakcií, potrebuje mať „eticky, ekonomicky a technicky spoľahlivú“ základnú vrstvu a druhú vrstvu ako Lightning Network.

Přečíst celý článek zdarma?
Tak pokračuj 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

uvidi sa čo halving spraví :)

ja ako človek čoide čisto alty teda uvažujem,že by som mal niečo dať aj do btc...

lebo poviem si,že už je btc celkom hore, že velka kapitalizacia... ale potom uvidim takéto vyhlasenia :D

akože bitcoin maximalist :D ale človek nikdy nevie

keby aj pár 100 K bolo by dobre haha

no určite ano :D