S&P 500 ^GSPC 5,099.96 +1.02%
Alphabet GOOG $173.69 +9.97%
Nvidia NVDA $877.35 +6.18%
Amazon AMZN $179.62 +3.43%
Microsoft MSFT $406.32 +1.82%
Tesla TSLA $168.29 -1.11%
Meta META $443.29 +0.43%
Apple AAPL $169.30 -0.35%

Zkrachované kryptoměny: 7 projektů ve slevě, na kterých se dají zase vydělat miliony

Nedávný pokles na trhu s kryptoměnami způsobil, že se kryptoměny jako například Bitcoin od vrcholu propadly o více než 50 %. Zároveň by však mohl dnes poskytnout mnoho unikátních příležitostí k nákupu. My se proto společně podíváme na 7 případů, kdy se kryptoměny výrazně propadly a nabídly investorům příležitost k dosažení potenciálně masivních zhodnocení.


Vzhledem k volatilitě v sektoru kryptoměn je v nejbližší době chytrým přístupem otočit se směrem k hotovosti, což je krok, který jsem i já osobně již podnikl. To však nutně neznamená, že byste měli kryptoměny navždy ignorovat... Naopak, spekulace během medvědích trhů může někdy přinést životně důležitou ziskovost. 

Aby bylo jasno, definitivně neuvádím časový rámec, kdy může dojít ke krachu celého sektoru nebo jestli k němu již došlo. Ale podle mého názoru můžeme ještě očekávat širší výprodej. Jedním z největších důvodů tohoto negativního výhledu je podle mě totiž způsob, jakým obchoduje mnoho mladých retailových investorů. 

Podle deníku The Guardian začínající investoři vsadili na spekulativní taktiky typu "všechno nebo nic", což znamená, že jim momentálně výrazně chybí likvidita, aby mohli plně využít výhodných cen a dokupovat, když jsou jejich pozice ve slevě. Nechci být zlý, ale zhruba dva roky spekulací zanechaly mnoho lidí naprosto odepsaných, ať už s virtuálními měnami nebo akciemi. 

To vám napovídá, že tento pokles je jiný, což znamená, že musíte být trpěliví, abyste tyto výhodné kryptoměny nakoupili. Trpělivost se ale vyplácí a pokud se vám podaří správně načasovat koupi následujících 7 projektů, tak si myslím, že vás v budoucnu zisky neminou...  

  • Filecoin $FILUSD-1.5%: Filecoin je ukázkovým příkladem praktických přínosů decentralizace, neboť představuje decentralizovanou síť cloudových úložišť.

 

  • Zcash $ZECUSD+0.3%: Zajímavý projekt, který se zaměřuje na rychlé, pohodlné a anonymní transakce a který by mohl snadno stoupat v žebříčku.

 

  • Monero $XMRUSD-1.1%: "Bad boy" mezi výhodnými kryptoměnami k nákupu, by mohl přilákat zájem kvůli náročné daňové sezóně 2021.

 

  • Stellar $XLMUSD+0.3%: Jedna z kryptoměn se silným kultem, která by se mohla stát jednou z nejvýhodnějších kryptoměn k nákupu po krachu sektoru.

 

  • Chainlink $LINKUSD-1.7%: Průkopník v integraci dat mimo řetězec do chytrých kontraktů, by mohl být během kryptozimy neuvěřitelně lákavý.

 

  • Polkadot $DOTUSD+0.8%: Jako jeden z blockchainových projektů nové generace by mohl být na momentální ceně velmi výhodným nákupem.

 

  • Decentraland $MANAUSD+0.4%: Vzhledem k možnosti, že Decentraland by mohl spadnout do oblasti "penny stock", může být MANA skvělou sázkou na náladu investorů.

*nejedná se investiční doporučení, takže si prosím udělejte před investicí vlastní průzkum

Čekáte nebo už zase nakupujete?

Vote to see the results! 242 answers already!

Přečíst celý článek zdarma?
Tak pokračuj 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

Autor @emil333 má karmu 1420 a je členem této komunity od 16/08/2021. Pokud sem podle vás tento příspěvek nepatří, kontaktujte moderátory. V opačném případě se neváhejte pustit do diskuze. Jsem bot a toto je automatická zpráva.

Postupne dokupujem

Všimli jste si někdo, jak se všechny ty grafy kopírují? 🤔 Kdyby těch dalších 6 následovalo graf Monera, tak by to nebylo vůbec špatné 😁

Aby na tomhle někdo vydělal miliony, tak si bude muset tak 10 let počkat 😂

3 z těch 7 jsem nakoupil a momentálně jsem u všech v mínusu 😂😂😂 Takže to dokupování bude vážně potřeba

Jako jo, něco dokupuji, ale prozatím velmi mírně. Rozhodně jsem ale nic neprodal zatím 😉