S&P 500 ^GSPC 5,018.39 -0.34%
Nvidia NVDA $830.03 -3.93%
Amazon AMZN $178.86 +2.21%
Meta META $439.10 +2.08%
Tesla TSLA $180.00 -1.79%
Microsoft MSFT $395.12 +1.49%
Apple AAPL $169.30 -0.60%
Alphabet GOOG $165.56 +0.56%

Najlepšie NFT kryptomeny k rozšíreniu vášho portfólia - časť 1.

Nezastupiteľné tokeny (NFT) sú aj naďalej svedkami širokého prijatia. NFT vygenerovali v roku 2021 zisky okolo 5,4 miliardy USD prostredníctvom predaja tokenov. V súčasnosti má trh NFT hodnotu viac ako 40 miliárd USD a ocenenie neustále rastie a preto by investori mali zvážiť aj investíciu do tohto segmentu kryptomien.

Najlepšie NFT kryptomeny podľa mňa, ktoré sú teraz v peknom výpredaji.

Tieto špičkové NFT na rok 2022 doplnia vaše existujúce krypto portfólio alebo ponúknu východiskový bod, ak práve robíte prvé kroky.

1. Theta Network $THETAUSD-2.5% 

Theta je technológia založená na blockchaine vytvorená špeciálne pre streamovanie videa. Mainnet Theta je navyše sieť typu peer-to-peer (P2P), v ktorej používatelia zdieľajú šírku pásma a výpočtové zdroje. Podľa vývojárov projektu je cieľom otriasť biznisom so streamovaním videa v súčasnom stave, keď negatívne skúsenosti používateľov vedie centralizácia, nedostatočná infraštruktúra a vysoké náklady. V súčasnosti poskytovatelia obsahu zarábajú menej peňazí kvôli prekážkam medzi tvorcami obsahu a koncovými používateľmi.

Sila Theta je v troch smeroch: umožňuje používateľom využívať služby streamovania vyššej kvality, dodávateľom obsahu zarábať viac peňazí a sprostredkovateľom – videoplatformám – ušetriť peniaze na infraštruktúre a zároveň zvyšovať príjmy z reklamy a predplatného.

Nedávno sa Sony Electronics spojilo s Theta Labs na spustenie nezameniteľných tokenov (NFT), ktoré je možné zobraziť v zmiešanej realite prostredníctvom displeja priestorovej reality od Sony. Tento displej umožňuje jednotlivcom zažiť veci v 3D bez použitia typických 3D periférií. Namiesto toho obraz priestorovej reality sleduje pohyb očí diváka a podľa toho upravuje zobrazenie, čím poskytuje 3D zážitok zo sledovania.

2. Solana $SOLUSD-1.8% 

Solana je technologická platforma, ktorá umožňuje vzájomnú interakciu inteligentných zmlúv. Od NFT trhovísk a DeFi až po blockchainové hry, smart kontrakty podporujú širokú škálu aplikácií. Cieľom platformy je uľahčiť vytváranie decentralizovaných aplikácií (DApps). Solana má tiež v úmysle zvýšiť škálovateľnosť kombináciou konsenzu proof-of-history (PoH) so základným konsenzom proof-of-stake (PoS) blockchainu.

Solana je v kryptomenovej komunite dobre známa pre svoju bleskovú rýchlosť spracovania. Jeho hybridný protokol umožňuje podstatne rýchlejšie transakcie a inteligentné overenie vykonávania zmlúv. V dôsledku bleskovo rýchleho spracovania táto platforma pritiahla aj veľký záujem inštitúcií.

Maple Finance, platforma kapitálových trhov s kryptomenami, oznámila podporu pre Solana a fond vo výške 45 miliónov dolárov na pomoc pri rozširovaní ekosystému. S viac ako 900 miliónmi dolárov v TVL Maple tvrdí, že na Solana vytvoril úvery v hodnote viac ako 1,2 miliardy dolárov.

V súčasnosti Maple ponúka podnikovým dlžníkom nedostatočne zabezpečené pôžičky Solana od viacerých delegátov združenia. Spočiatku bola táto služba dostupná výhradne pre podnikových dlžníkov založených na Ethereu. Maple Solana si kladie za cieľ rozšíriť ekosystém Solana a splniť finančné požiadavky siete využitím kapitálovej infraštruktúry Maple na reťazci.

Samozrejme krypto priestor teraz sprevádzajú krušné časy, avšak pre investorov, ktorí veria tomuto prostrediu z dlhodobého hľadiska to môže byť dobrý vstup. Solana je určite dobrá platforma aj bez NFT a toto im len dodáva vyššiu hodnotu a Theta je za mňa budúcnosť streamovania, avšak neberte to ako investičnú radu, len ako analýzu od retail investora.

Přečíst celý článek zdarma?
Tak pokračuj 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

Za mna určite $THETAUSD-2.5%

Alebo oboje

Jasne veď solana je dobry projekt taktiež

Ta theta bude zaujimava podľa toho čo sa píše

Viac peňazí pre tvorcov a menej pre sprostredkovatela 👍