S&P 500 ^GSPC 5,277.51 +0.80%
Amazon AMZN $176.44 -1.60%
Nvidia NVDA $1,095.95 -0.82%
Apple AAPL $192.32 +0.54%
Tesla TSLA $178.10 -0.39%
Microsoft MSFT $415.60 +0.23%
Alphabet GOOG $173.93 +0.21%
Meta META $467.29 +0.05%

Najlepšie NFT kryptomeny k rozšíreniu vášho portfólia - časť 2.

Nezastupiteľné tokeny (NFT) sú aj naďalej svedkami širokého prijatia. NFT vygenerovali v roku 2021 zisky okolo 5,4 miliardy USD prostredníctvom predaja tokenov. V súčasnosti má trh NFT hodnotu viac ako 40 miliárd USD a ocenenie neustále rastie a preto by investori mali zvážiť aj investíciu do tohto segmentu kryptomien.

Tieto 2 NFT kryptomeny môžu rozšíriť vaše porfólio.

Tieto špičkové NFT na rok 2022 doplnia vaše existujúce krypto portfólio alebo ponúknu východiskový bod, ak práve robíte prvé kroky.

1. Decentraland $MANAUSD+1.0% 

Ďalším na našom zozname najlepších NFT kryptomien na nákup je natívny token platformy 3D virtuálnej reality Decentraland.

Decentraland je v podstate platforma virtuálnej reality založená na Ethereu, ktorá používateľom umožňuje vytvárať, konzumovať a speňažiť obsah a aplikácie. Ak hľadáte špičkové NFT na investovanie do metaverzného ekosystému, Decentraland je skvelým miestom, kde začať. Používatelia si môžu kúpiť virtuálne pozemky, aby ich mohli rozvíjať a predávať v tomto virtuálnom svete. Okrem toho sa na platformu môžu obrátiť tvorcovia obsahu, jednotlivci a firmy, ktoré hľadajú nové umelecké médium alebo zdroj zábavy. Používatelia Decentraland zarábajú peniaze prostredníctvom prenájmu, propagácií a zdieľania obchodných skúseností.

MANA, token ERC-20, je herné médium na výmenu meny a platforiem v Decentralande. Fidelity Investments oficiálne vytvorila svoj prvý pohlcujúci metaverse zážitok, ktorý poskytuje nový prístup k učeniu sa základov investovania v Decentralande. Uvedenie platformy je najnovšou inováciou spoločnosti Fidelity vo vývoji jedinečných techník na riešenie potrieb spotrebiteľov, najmä pre budúcu generáciu. Fidelity Investments je prvou veľkou maklérskou spoločnosťou, ktorá ponúka školenia založené na metaverse.

2. The Sandbox $SANDUSD+1.3% 

The Sandbox je v podstate virtuálny svet založený na blockchaine, ktorý používateľom umožňuje vytvárať, vyvíjať, kupovať a predávať digitálne produkty v prostredí podobnom hre. Ako prvá platforma, ktorá využíva technológiu blockchain v hernom biznise, je The Sandbox vynikajúci. Herný priemysel však zostáva v používaní blockchainu do značnej miery nevyužitý. Výsledkom je, že cieľom The Sandbox je uvoľniť potenciál trhu vytvorením vesmíru, v ktorom môžu hráči vytvárať a zbierať položky založené na blockchaine.

Sandbox vytvorí túto metaverziu zapojených používateľov, ktorí prispievajú k jeho rozvoju zameraním sa na materiál vytvorený používateľmi. Sandbox tiež podporuje decentralizované riadenie tým, že ponúka svoj token SAND, ktorý používateľom umožňuje predkladať svoje myšlienky a nápady o pokroku projektu.

The Sandbox oznámili spoluprácu s Jamiroquai, slávnou jazz-funkovou kapelou, aby priniesli slobodomyseľnú osobnosť kapely do hry metaverse. Bravado, popredná divízia riadenia značky Universal Music Group, pomáhala tejto strategickej aliancii. Jamiroquai z Londýna je prominentná funková a acid jazzová kapela. Kapelu vedie spevák Jay Kay. Jamiroquai tvrdí, že vybudovaním virtuálnej krajiny, kde sa ľudia môžu stretnúť v The Sandbox s trochou funku, módy a slobody, budú môcť digitálne komunikovať s fanúšikmi a kolegami milovníkmi hudby.

Podľa mňa ak ste friendly k tomuto trendu a myslíte si, že to bude určitou súčasťou nášho sveta, aj keď možno v negatívnom zmysle, myslím si, že jeden z týchto projektov by ste mali mať v portfóliu, avšak nie je to investičná rada, len zhrnutie od retail investora.

Přečíst celý článek zdarma?
Tak pokračuj 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

Ešte keby na tých grafikach popracovali

Hej to aj mne pride ako chyba minecraft grafika Haha

To isto budú riešiť resp mali by 😅😀

Pekne vyklesali tieto projekty a majú už dobre miesto podľa mna v metaverse “priemysle”

Za mna skôr $SANDUSD+1.3%