S&P 500 ^GSPC 5,099.96 +1.02%
Alphabet GOOG $173.69 +9.97%
Nvidia NVDA $877.35 +6.18%
Amazon AMZN $179.62 +3.43%
Microsoft MSFT $406.32 +1.82%
Tesla TSLA $168.29 -1.11%
Meta META $443.29 +0.43%
Apple AAPL $169.30 -0.35%

Při krachu na burze 📉 okamžitě nakupte tuhle akcii 🤑

Zůstane inflace? Kdy začne Fed zvyšovat úrokové sazby? Překoná svět někdy pandemii? Pokud jste investorem, určitě se vám tyto otázky honí hlavou. A pravděpodobně se obáváte možného krachu trhu v nejbližší době. Volatilitu akciového trhu však můžete využít k posílení vlastního portfolia nákupem akcií skvělých společností, které jsou na prodej. Zde je důvod, proč je Square $SQ+2.3% jednou z takových příležitostí právě teď.

 

 

Krátká lekce z historie 

Od konce února do konce března 2020, kdy byla v USA poprvé zavedena přísná opatření, klesl index S&P 500 $SPX o 31 % a Square $SQ+2.3% o 54 %. Trhy zmítaly velké ekonomické a zdravotní obavy, které způsobily, že i ty nejlepší společnosti ztratily spolu s celým trhem obrovské množství hodnoty.

 

Od té doby cena akcií společnosti Square prudce vzrostla o více než 500 %. Investoři, kteří nepropadli panice a udrželi, nebo dokonce navýšili své podíly, byli bohatě odměněni. V těchto situacích je klíčové soustředit se na fundamenty společnosti a ne na to, co dělá zbytek trhu. Tržby společnosti Square vzrostly v prvním čtvrtletí roku 2020 o 44 % a ve druhém o 64 %, takže v době, kdy se trh vyprodával, se firmě skutečně dařilo.

 

Zachovat si chladnou hlavu a zůstat v klidu je však v praxi velmi obtížné, protože to vyžaduje naladit se na jednání a názory ostatních. Finanční přínos zachování klidu je však nápadně zřejmý. Nemusí se ani jednat o extrémní propad trhu, jaký jsme zažili před více než 18 měsíci. Jen za poslední měsíc klesla společnost Square o 11 %, což představuje pro investory další potenciálně lukrativní příležitost k získání akcií této prosperující fintech společnosti.

 

 

Uživatelsky přívětivé finanční služby

Square nabízí řadu finančních nástrojů pro obchodníky i spotřebitele. Prodejci mají na výběr celou sadu 30 různých softwarových, hardwarových a finančně-služebních funkcí, které jim pomohou s provozem jejich podnikání. 

 

A s aplikací Cash App umožňuje Square zákazníkům posílat a utrácet peníze, nastavit přímý vklad a investovat do akcií a bitcoinů. Spoluzakladatel a generální ředitel Jack Dorsey identifikoval vážnou potřebu trhu, kterou velké banky neřešily, a proto má jeho společnost nyní tržní kapitalizaci 110 miliard dolarů.

 

Prodejní ekosystém společnosti v posledním čtvrtletí zpracoval hrubý objem plateb (GPV) ve výši 38,8 miliardy dolarů a meziročně zvýšil hrubý zisk o 85 %. Dobře si vede také ekosystém hotovostních aplikací, který má 40 milionů aktivních uživatelů měsíčně a hrubý zisk za druhé čtvrtletí činí 546 milionů dolarů.

 

Schopnost společnosti Square prohloubit spojení mezi těmito dvěma skupinami zákazníků jen posiluje konkurenční pozici společnosti a zvyšuje hodnotu, kterou poskytuje. 

 

Koupí lídra v oblasti buy now, pay later, společnosti Afterpay může Square do své již tak obrovské uživatelské základny integrovat téměř 100 000 obchodníků a 16,2 milionu spotřebitelů z oblasti australských fintech. 

 

Nedávno spuštěná služba Cash App Pay navíc umožňuje zákazníkům odbavovat se zůstatky v Cash App v obchodech nebo online přímo u prodejců. Analytici z Wall Street odhadují, že zisk společnosti Square v příštích třech letech prudce vzroste složenou roční mírou růstu 93 %. 

 

Zachovejte proto klid, využijte krátkodobého pesimismu trhu ohledně akcií a zvažte nákup akcií společnosti Square $SQ+2.3%. Tato příležitost by z vás mohla nakonec udělat boháče.

Přečíst celý článek zdarma?
Tak pokračuj 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

SQ je ma nejvykonnejsi akcie, ale uz jsem ji vic jak rok nedokupoval a naopak cast zisku vybral. Poslednich par vysledovek jim rostl hlavne obrat z prodeje BTC, kde nemaji temer zadnou marzi a nejziskovejsi segmenty byly v utlumu kvuli covidu. Do budoucna jeste neni vubec jiste jak velky prinos bude z Afterpay a hlavne z akvizice Tidalu, ktery mi nedava zatim vubec smysl. Pockal bych si minimalne na dalsi vysledky, odhady a pokles valuace.

Nojo $SQ+2.3% prostě tutovka

yes 😄

Luxus! Přidávám na watchlist 🤑

😄

O víkendu budu mít konečně trochu času, tak už vím čím ho zaplním 😁

super 😄