S&P 500 ^GSPC 5,180.74 +1.03%
Nvidia NVDA $921.52 +3.79%
Meta META $465.68 +3.04%
Tesla TSLA $184.76 +1.97%
Microsoft MSFT $413.54 +1.69%
Amazon AMZN $188.70 +1.34%
Apple AAPL $181.71 -0.91%
Alphabet GOOG $169.83 +0.50%

VIDEO: Michael Saylor prozradil, kdy byste si měli koupit Bitcoin

Michael Saylor se o svůj pohled na bitcoin podělil v rozhovoru v pořadu Squawk Street televize CNBC, kde také upozornil, že dobrým ukazatelem hodnoty bitcoinu $BTCUSD+1.4% je jeho čtyřletý jednoduchý klouzavý průměr, a právě tato hodnota může být ideální pro nákup bitcoinu.

Michael Saylor v rozhovoru pro CNBC vyjádřil svůj názor na nákup bitcoinu.

Michael Saylor poukázal na to, že každý, kdo držel bitcoin čtyři roky, nikdy nepřišel o peníze. Pan Saylor také vysvětlil, že společnost MicroStrategy zpětně testovala svou bitcoinovou strategii v porovnání s alternativami, jako je zlato a Nasdaq, a dosáhla 10x lepších výsledků.
Souhlasil také s tím, že pokud je váš časový horizont deset let, je nyní možná nejlepší doba pro nákup bitcoinu.

Pan Saylor se o svůj pohled na bitcoin podělil v rozhovoru pro televizní stanici CNBC Squawk Street, kde také upozornil, že dobrým ukazatelem hodnoty bitcoinu je jeho čtyřletý jednoduchý klouzavý průměr kolem cenové úrovně 21 600 USD.

https://www.youtube.com/watch?v=1r23Wv_OzYo&ab_channel=CNBCTelevision 

Ano, myslím, že pokud se nad bitcoinem zamyslíte v časovém horizontu jednoho měsíce, vypadá jako volatilní rizikové aktivum. Pokud je však váš časový horizont 10 let, vypadá to jako rizikové uložení hodnoty.

Přechodným obdobím jsou tedy čtyři roky. Nikdo nikdy nepřišel o peníze investováním do bitcoinů po dobu čtyř let, a pokud chcete nahradit účetní hodnotu bitcoinové sítě. Jednalo by se o čtyřletý jednoduchý klouzavý průměr. Jednoduchý klouzavý průměr bitcoinu za čtyři roky činí přibližně 21 685 USD.

Vzhledem k přetrvávajícím obavám, že MicroStrategy Bitcoin je pod vodou s průměrnou vstupní cenou 30 700 USD, pan Saylor vysvětlil, že společnost zpětně testovala svou strategii BTC proti každé jiné alternativě od 10. srpna 2020. To se týká i zlata a Nasdaqu.

Podle pana Saylora si bitcoin vede desetkrát lépe než cokoli jiného. Uvedl, že zlato kleslo o deset procent, Nasdaq stagnuje a bitcoin od srpna 2020 vzrostl o 86 %.

DISCLAYMER: Nejedná se o investiční poradenství, pouze o shrnutí názoru generálního ředitele společnosti Microstrategy.

Přečíst celý článek zdarma?
Tak pokračuj 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

Napísať o niečom čo je tu 12 rokov, že: "Nikdo nikdy nepřišel o peníze investováním do bitcoinů po dobu čtyř let" je teda brutálny argument :) to už zažil teda bitcoin skoro až 3 cykly :) niekedy až nechápem čo sú títo fanatici schopní vypustiť :))

Skôr je to podľa mna myslene že vždy ten 4 ročný cyklus je nakoniec ziskový

Proste ak predáš v strate to už je tvoja vec

Ja viem ako je to myslené, to vedia asi všetci. Keby to povedal o spoločnosti alebo komodite ktorá je tu možno 20-30 rokov, tak to beriem. Ale napísať to o BTC, ktorý je tu pár rokov a nezažil žiadnu veľkú krízu alebo medvedí trh je úplne irelevantné.

Ciže time to buy ? 🙈

Vidis sám 😁

Ja už dokupujem borci

Zaujimavy pohľad obháji si to svoje 😀

ale je to opodstatnene