S&P 500 ^GSPC 5,048.42 -0.46%
Meta META $441.38 -10.56%
Tesla TSLA $170.18 +4.97%
Nvidia NVDA $826.32 +3.71%
Microsoft MSFT $399.04 -2.45%
Alphabet GOOG $157.95 -1.96%
Amazon AMZN $173.67 -1.65%
Apple AAPL $169.89 +0.51%

Elon Musk vs. Twitter: A jakému týmu fandíte vy?


Elon Musk se dneska absolutně vysmál hrozbě společnosti Twitter $TWTR, že ho zažaluje v návaznosti na jeho krok upustit od dohody o převzetí za 44 miliard dolarů, a na Twitteru napsal, že by firma v oblasti sociálních médií měla zveřejnit více informací o botech a spamových účtech. Kromě toho ale také zveřejnil tenhle luxusní meme... 😂 Co si o tom myslíte, má Musk pravdu a je v právu? 🤔

https://twitter.com/elonmusk/status/1546344529460174849

Je Elon Musk v právu?

Vote to see the results! 11 answers already!

Přečíst celý článek zdarma?
Tak pokračuj 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

Autor @kevinporters má karmu 7066 a je členem této komunity od 13/06/2021. Pokud sem podle vás tento příspěvek nepatří, kontaktujte moderátory. V opačném případě se neváhejte pustit do diskuze. Jsem bot a toto je automatická zpráva.

Musk je obchodník, jeho postupy sice nejsou příkladem dobrých mravů, ale určitě je inspirativní. Ze začátku, nestíhali dodávat vozy, kompletovali je ve stanech a přesto dokázal od investoru získat neskutečné peníze. Na stranu druhou, jednou řekne, že je bitcoin super a draho ho prodá, protože najednou je to vymyšlená věc bez kontroly, počká až spadne a opět jej levně koupí, co se nestane bitcoin letí nahoru. Tento případ je trochu podobný. Myslím si, že má Musk nějaký úmysl, jen nevíme jaký.Nevěřím, že by alespoň odhadem neušil kolik má twitter falešných účtů. Každopádně takto výrazně poškodit značku asi není úplně v pořádku.Je tu jiná věc. Vůbec se mi nelíbí jak jednoduše, rychle a zásadně může jeden člověk ovlivnit značku. To není v pořádku, a mají to na svědomí lidé, pohodlní. Lidé by měli trochu více přemýšlet.P.S. Berte prosím tu mají parafrázi trochu s nadhledem, je to úvaha nikoli analýza :-)

naprostý souhlas 🙏

Já Elonovi věřím tak nějak ve všem 🤷😂

A jsem si dost vědom toho, že to asi dost možná není dobrá volba :D

V právu sice asi je, ale i tak je to akorát tak attention seeker 😐

Podle mě chtěl být zase jen centrem pozornosti. Začala recese a Musk si najednou uvědomil, že koupit Twitter by byla naprostá kravina. Tak našel první věc, která mu umožnila vycouvat.

Jo, ale ty čísla o botech jsou docela důležitá 😅

To teda nejsou. Celou dobu básnil o tom, jak to dělá kvůli tomu, aby zajistil svobodu slova a demokracii. Tohle je, jak kdyby si člověk chtěl koupit barák za 30 milionů co má 250 metrů čtverečních, ale na poslední chvíli vycouval, protože zjistil, že má vlastně jen 245 🙄 Musk Twitter nikdy reálně koupit nechtěl

Ano, to jsou, ale zase není takový hlupák. navíc storpocentně má tým lidí, kteří mu radí. nevěřím, že nevěděli.