S&P 500 ^GSPC 5,187.7 +0.13%
Tesla TSLA $177.75 -3.79%
Alphabet GOOG $172.98 +1.85%
Nvidia NVDA $905.08 -1.77%
Microsoft MSFT $409.34 -1.02%
Meta META $468.24 +0.55%
Apple AAPL $182.40 +0.38%
Amazon AMZN $188.74 +0.02%

3 altcoiny, kterým je třeba se vyhnout a které vykazují známky úpadku

Celkově bitcoiny a všechny altcoiny za posledních několik měsíců ztratily hodnotu přes 2 biliony dolarů. I když tento trend bude pravděpodobně pokračovat, je pravděpodobné, že většina altcoinů se odrazí společně s akciemi. Ale zde jsou uvedeny 3 altcoiny, které mohou mít v příštím cyklu velký problém odrazit se zpět. 

3 altcoiny, kterým je třeba se vyhnout a které vykazují známky úpadku.

1. Eos $EOSUSD-0.1% 

EOS je blockchainový projekt, který vzešel z Block.one Initial Coin Offering (ICO), který získal více než 4 miliardy dolarů. Dnes na něj dohlíží EOS Foundation, která je částečně nezávislá na Block. Je to jeden z největších altcoinů, který má celkovou tržní hodnotu téměř 1 miliardu dolarů. 

Společnost EOS vybudovala operační systém známý jako EOSIO, což je platforma inteligentních smluv, která se snaží konkurovat společnostem jako Ethereum a Solana. Tvrdí, že je rychlý a efektivní, vysoce konfigurovatelný a vysoce bezpečný.

I když byl EOS dobře financován, realita je taková, že v tomto odvětví neuspěla. Jednak neexistuje žádná významná nebo známá aplikace, která by byla vytvořena pomocí této technologie. Také celkový objem těchto dostupných aplikací má v posledních několika měsících silný klesající trend. A co je nejdůležitější, jeho spojení se společností Block, která byla pokutována SEC, z něj dělá špatný nákup.

2. Axie Infinity $AXSUSD+0.1% 

Axie Infinity je přední blockchainový projekt v herním průmyslu. Platforma umožňuje lidem hrát hry a vyhrávat tokeny, které mohou vyměnit za hotovost. Hráči vyhrávají kryptoměnu známou jako Smooth Love Potion (SLP), která v posledních několika měsících zaznamenala pád ceny. Mohou také vyhrát token AXS v několika ligách.

Axie Infinity zaznamenala v posledních měsících prudký pokles počtu aktivních uživatelů. Klesly z více než 6 milionů na méně než 500 tisíc. Zdá se také, že jeho vývojáři od projektu rezignují. Proto byste se měli za každou cenu vyhnout AXS tokenu.

3. Iota $MIOTAUSD+41.9% 

Pro začátek, IOTA není blockchainový projekt. Jeho vývojáři jej popisují jako spleť sítě, která propojuje IOT se zabezpečenou výměnou dat a hodnot. Chrání také integritu a ověřitelnost dat. V průběhu let se vývojáři spojili s předními organizacemi, které implementují jeho technologii.

IOTA také spustila novou platformu inteligentních smluv známou jako Shimmer. Jeho příjem je však v posledních měsících poměrně slabý. Některé z nejlepších projektů v ekosystému jsou Accumulator, ApeDAO, Camels DAO a Deposy. Všechny tyto produkty jsou však relativně malé a signalizují, že mince má potíže.

DISCLAYMER: Jedná se pouze o analýzu běžného investora, nikoli o investiční radu, takže záleží na každém investorovi, jak se svými penězi naloží.

Přečíst celý článek zdarma?
Tak pokračuj 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

$MIOTAUSD+41.9% za mna dobrý projekt ale však kAzdy má iný názor

Je to taký iný typ krypto projektu

IOTA jsem sledoval tak 5 let zpatky když rozjížděli spolupráci s VW, BOSH, Fujitsu, Jaguar atp. Měli pak nějaké projekty se smart city Taipei ale tak nějak všechno vysumelo. Nejspíš všem došlo že pro komunikaci v rámci IoT nepotřebují žádný token?

Axie minecraft kvalita 😀😀

Kvalita zla ale ľuďom sa to pacilo

Avšak môžeme vidiet že hráči vo veľkom odchádzajú

Eos je moja životná chyba tam som mal takmer 700% zisk a nepredal som 😅😅

Tak to zamrzí 🤯

No ani nevrav veľké ponaučenie vyberaj zisky