S&P 500 ^GSPC 5,048.42 -0.46%
Meta META $441.38 -10.56%
Tesla TSLA $170.18 +4.97%
Nvidia NVDA $826.32 +3.71%
Microsoft MSFT $399.04 -2.45%
Alphabet GOOG $157.95 -1.96%
Amazon AMZN $173.67 -1.65%
Apple AAPL $169.89 +0.51%

Budúcnosť cestovania založená na blockchaine?

Tento projekt nemusí byť investorom až tak známy a predsa je podľa môjho názoru veľmi zaujímavý a nemá až takú konkurenciu medzi krypto projektami. Táto platforma je samozrejme založená na technológii blockchain, ktorá dokáže rezervovať viac ako 3 milióny turistických služieb po celom svete vrátane hotelov, motelov, letov a zájazdov.

Projekt s nízkou kapitalizáciou a konkurencieschopným business modelom.

Čo je Travala.com? $AVAUSD-2.5% 

Travala.com bola založená v roku 2017, je popredná platforma pre cestovné rezervácie založená na blockchaine, ktorú podporuje aj Binance. Jej hlavným tokenom je token AVA $AVAUSD-2.5%Tento token bol najprv vyvinutý na blockchaine Binance Chain a potom na blockchainovej platforme Binance Smart Chain, ktorú je možné použiť na platenie v Travala. Kryptomena AVA môže byť tiež uložená alebo uložená v internej peňaženke Travala.

Travala.com umožňuje ľuďom rezervovať si viac ako 3 000 000 cestovných produktov vrátane ubytovania, letov a aktivít vo viac ako 90 000 destináciách v 230 krajinách a územiach po celom svete. Tvorcovia platformy tvrdia, že je zvyčajne lacnejšia ako tradičné bežné rezervačné platformy.

Kto stojí za projektom Travala.com?

Za projektom stoja viaceré mená Steve Hipwell, Matt Luczynski a Juan Otero, spolu tvoria tím s rozsiahlými skúsenosťami v oblasti blockchainu, cestovného ruchu a fintech, ktoré pochádzajú z globálne úspešných spoločností. 

  • Súčasný COO a spoluzakladateľ Steve Hipwell prináša viac ako 10-ročné skúsenosti v odvetví online rezervácií cestovania.
  • Súčasný generálny riaditeľ a spoluzakladateľ Juan Otero prináša bohaté skúsenosti v niektorých z najväčších technologických spoločností na svete vrátane Oracle a Booking.com. 

A zvyšok tímu tvorí viac ako 60 zamestnancov rôznych pôsobností, napríklad funkcie vo forme vývojárov, dizajnérov alebo inžinierov...

Čo robí Travala.com atraktívnou príležitosťou?

  • Ak napíšete recenziu na služby Travala, budú Vám vrátené 2% zo zaplateného poplatku.
  • Ak ste urobili rezerváciu v Travala, ale videli ste nižšiu cenu v inej agentúre, rozdiel v cene Vám bude vrátený prostredníctvom tokenu AVA.
  • Platby používateľov na platforme Travala zahŕňajú 2% zľavu, ak sa uskutočnia pomocou tokenu AVA.
  • AVA token je dnes jednou z platobných metód vo viac ako 5000 internetových obchodoch.
  • Podľa štatistík sa viac ako 18 % rezervácií platformy Travala uskutočňuje prostredníctvom jej tokenu AVA a táto štatistika je na vzostupe. 
  • Najzaujímavejší údaj je však z ich samotnej stránky, kde tvrdia, že pokiaľ budete cestovať cez nich dokážete ušetriť až 40%, čo je naozaj lákavé pre cestovateľov.

Zdroj: Travala.com 

Dôvody rastu a adaptácie Travala.com?

Ako som už písal Travala ponúka asi 3 milióny služieb pre cestujúcich vrátane hotelov, víl, apartmánov, motelov, letov, zájazdov a ďalších. V skutočnosti môže byť táto platforma Travala predstavená ako jedna z najvýkonnejších a s najväčším počtom zariadení na rezerváciu cestovných služieb. Každý deň sa zvyšuje počet ľudí z celého sveta a zoznamuje sa s platformou Travala. Zvyšujúci sa počet používateľov v blockchainovej sieti Travala zvyšuje dôveryhodnosť siete a zabezpečuje, že transakcie sa vykonávajú správne. Travala má schopnosť okamžite potvrdzovať transakcie a objednávky, garantované rezervácie a žiadne skryté poplatky. Pre mnohých používateľov je integrita jednou z najdôležitejších vlastností platformy a jej použitia. Nikto z nás sa necíti dobre, keď zadá objednávku s cenou a v konečnej faktúre sa mu zobrazí iná cena. To je dôvod, prečo platforma Travala poskytuje svojim používateľom politiku maximálnej transparentnosti cien, aby im poskytla skvelý zážitok. V Travala môžu používatelia používať viac ako 30 kryptomien, vrátane tokenu platformy, kryptomeny AVA, spolu s bankovými kartami a medzinárodnými platobnými službami. Ocenenia verných zákazníkov v Travala sú tiež špeciálnou výsadou pre používateľov.

Predikcia tržieb Travala.com

 

Prognóza výnosov pre platformu Travala, ktorá bola vydaná v roku 2019 je znázornená na obrázku vyššie. Táto štatistika bola doteraz celkom presná a ak sa tento rast príjmov v nasledujúcich rokoch správne predpovedá, token tejto platformy by mal zaznamenať zaujímavý rast, samozrejme pandémia COVID-19 nám narušila cestovanie po dobu asi 2 rokov, avšak v tejto sezóne je veľký dopyt po dovolenkách a cestovaní, ktorý by mal pokračovať. 

Záujem o tento projekt pochádza zatiaľ najviac zo strany pomerne mladých ľudí, ktorí sú otvorení príjmať nové technológie a neboja sa cestovať inovatívnymi formami, ktoré im môžu priniesť množstvo benefitov v porovnaní s klasickými cestovnými agentúrami. Čo vnímam pozitívne, nakoľko ak sa naučia na to mladí ľudia a začnú tomu veriť, tak Travala môže po dlhé roky prosperovať.

Z grafu môžeme vidieť, že záujem je hlavne zo strany vekovej kategógie 25-34 a 18-24 rokov. 

Zdroj: Coinmarketcap

Z grafu môžeme vidieť, že aktuálna cena je naozaj ďaleko od ATH, ktoré bolo na úrovni 6 USD, aktuálne sa nachádzame na cene okolo 0,6 USD. V prípade, že by sa cena v ďalšom bull rune dostala na úroveň predošlého ATH, môže coin spraviť rast z aktuálnej ceny 10X, avšak vidíme aký je trend a nevylučujem ešte väčší prepad, pokiaľ by sa cena dostala niekde k 30-40 centov bol by to naozaj zaujímavý vstup.

Ak sa Vám táto krátka analýza páči, môžete mi dať follow, nech Vám nič neunikne :)

DISCLAYMER: Toto nie je investičná rada, len analýza zaujímavého projektu od retail investora.

Přečíst celý článek zdarma?
Tak pokračuj 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

Nevšiml jsem si proč to musí mít tu bločenku;)

Tie cashbacky sú v krypto klasika to vieme ale tých 40% ušetrenie si teda idem pozret ak to tak je tak je to dosť zaujímavé

Je dosť dobre že si to idu mladi lebo ak si na to zvykneme tak akože to môže byt dosť zaujímavé

A 3 milióny ponúkaných služieb a možnosť platit v 5000 obchodoch mi príde ako dobrý základ

Za mna dosť zaujímavy projekt, ktorý chcem nakúpiť a podpora od Binance určite dobrá zábezpeka