S&P 500 ^GSPC 5,048.42 -0.46%
Meta META $441.38 -10.56%
Tesla TSLA $170.18 +4.97%
Nvidia NVDA $826.32 +3.71%
Microsoft MSFT $399.04 -2.45%
Alphabet GOOG $157.95 -1.96%
Amazon AMZN $173.67 -1.65%
Apple AAPL $169.89 +0.51%

Přečíst celý článek zdarma?
Tak pokračuj 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

Autor @hobbyinvestor má karmu 75 a je členem této komunity od 25/04/2022. Pokud sem podle vás tento příspěvek nepatří, kontaktujte moderátory. V opačném případě se neváhejte pustit do diskuze. Jsem bot a toto je automatická zpráva.

S tou recesí a s tím, že již byla započítána asi i souhlasím, ale zároveň bych se úplně nenechával unést, že už jsem z nejhoršího venku a vše už teď bude jen růst. Lidé a investoři jsou teď uchlácholeni tím, že už by nás nemělo čekat zvyšování sazeb a tím, že bylo řečeno, že inflace už dosáhla vrcholu. Jsem přesvědčen, že z toho nejsme zdaleka venku a to co teď vidíme může být jen fake bull signál, který se může zle vymstít. Mohu se mýlit, ale zatím jsme podle mě ještě úplně nepocítili onu inflaci a zdražování-> povíme si o tom něco buď v zimě a nebo v příštím roce.

Opravdu těžko říct, co tak pozoruju, tak ty názory jsou hodně odlišné 😅 každopádně čas nám odpoví

Mnoho odborníků říká, že v recesi jsme už delší dobu + že už je v ceně akcií i započítána. Uvidíme jestli jim ještě vyjdou ty predikce, že zažijeme nějaký bull run do konce roku 😅

Přesně.

USA ofiko v recesi, ale zatím to trhy berou v pohodě 🤷‍♂️

no tak ona už se ta recese hlavně už dávno do těch trhů projevila 😉

myslíš? výprodeje byly solidní, ale očekával jsem, že to hlavní má teprve přijít 😃

Nemyslím si, že by byla recese v této situaci do trhu započítána takhle rychle a hlavně většinou netrvá tak krátkou dobu. Do trhů se možná mohlo promítnout očekávané zdražování a vyšší inflace, ale s promítnutím recese nesouhlasí a jsem přesvědčen, že ještě nejsme venku z nejhoršího.

Trh vždy reaguje popredu. Recesia bola už započítaná v trhu. Samozrejme trhom pomohli výsledky megacaps ako Microsoft, Amazon, Google, ktoré aj napriek nepriaznivým udalostiam na trhu dokážu rásť dvojciferným percentom.

Trochu mě překvapili pozitivní reakce po těch čtvrtletních výsledcích. Třeba $AMZN-1.7% slušně narostl