S&P 500 ^GSPC 5,099.96 +1.02%
Alphabet GOOG $173.69 +9.97%
Nvidia NVDA $877.35 +6.18%
Amazon AMZN $179.62 +3.43%
Microsoft MSFT $406.32 +1.82%
Tesla TSLA $168.29 -1.11%
Meta META $443.29 +0.43%
Apple AAPL $169.30 -0.35%

Terra se stala druhou největší DeFi platformou, cena jejího tokenu LUNA rapidně roste

Prostor decentralizovaného financování (DeFi) se rozrostl na více než 250 miliard dolarů v celkové uzamčené hodnotě (TVL). Vedoucím DeFi blockchainem zůstává Ethereum, ale v posledních měsících se výborně daří i několika dalším, včetně aktuálně rostoucí platformy Terra s nativním tokenem LUNA.

Kam až vyroste cena LUNA?

Terra předstihla BSC z hlediska TVL

Terra $LUNA/USD  se stala druhým největším DeFi blockchainem poté, co před několika hodinami předstihla Binance Smart Chain. Podle nejnovějších údajů poskytnutých společností DeFi Llama celková hodnota uzamčená na blockchainu Terra před několika hodinami překročila 16 miliard dolarů a předstihla tak hodnotu Binance Smart Chain.

Prostor DeFi zažívá od začátku roku masivní růst a celková uzamčená hodnota přesahuje 250 miliard dolarů. Ethereum zůstává vedoucí platformou DeFi na světě a Terra nyní zaujala druhou pozici.

Terra v posledních měsících překonala platformy jako Solana, Avalanche a Tron, a stala se tak nejrychleji rostoucí platformou DeFi na trhu. Podle zprávy je Anchor, spořicí protokol, který umožňuje uživatelům získat nízkovolatilní výnosy při vkladu algoritmického stablecoinu UST, v současné době nejoblíbenějším DeFi protokolem na blockchainu Terra s více než 7 miliardami dolarů v TVL.

https://twitter.com/asia_markets/status/1473256871184142340

LUNA roste o více než 5 %

Z nejnovějšího milníku Terry těží LUNA, nativní token blockchainu. LUNA za poslední týden přidala na své hodnotě více než 30 % a je nyní devátou největší kryptoměnou podle tržní kapitalizace, čímž předstihla Avalanche.

V době psaní textu vzrostla hodnota LUNA za posledních 24 hodin o více než 5 % a v současné době se obchoduje za 77 dolarů za minci. Za poslední tři měsíce se hodnota LUNA vyšplhala o více než 180 %, což z ní činí jednu z nejvýkonnějších kryptoměn mezi těmi největšími.

LUNA se obchoduje nad svým 100denním SMA

Technické ukazatele mince LUNA ukazují, že si mince v současnosti vede výborně. V současné době patří k nejvýkonnějším na trhu. Linie MACD mince LUNA se nachází nad neutrální zónou, zatímco její ukazatel RSI na úrovni 61 ukazuje, že míří do přeprodané oblasti. Kromě toho se LUNA obchoduje nad svým 100denním klouzavým průměrem na úrovni 47 USD.

Pokud se současný stav udrží, mohla by LUNA v nadcházejících hodinách posílit směrem k hladině podpory 85 dolarů. V případě delší rally by se LUNA mohla v následujících hodinách nebo dnech dostat na 90 dolarů.

Tento článek byl původně zveřejněn na webu FX Empire.

Přečíst celý článek zdarma?
Tak pokračuj 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

$LUNA/USD ,🚀🚀🚀

Partner

Škoda, $LUNA/USD mi utekla