S&P 500 ^GSPC 5,099.96 +1.02%
Alphabet GOOG $173.69 +9.97%
Nvidia NVDA $877.35 +6.18%
Amazon AMZN $179.62 +3.43%
Microsoft MSFT $406.32 +1.82%
Tesla TSLA $168.29 -1.11%
Meta META $443.29 +0.43%
Apple AAPL $169.30 -0.35%

Tento velkolepý okamžik může dostat kryptoměnu Crypto.com na historická maxima

Crypto.com chce rok 2021 uzavřít ve velkém stylu. Burza si v posledních týdnech dokázala tváří v tvář tržním korekcím udržet své zisky lépe než ostatní kryptoměny a navíc se rychle blíží katalyzátor, který může tyto dosavadní zisky strčit do kapsy.

Crypto.com

Možná už jste si toho všimli, ale ve druhé polovině roku se v USA i po celém světě objevuje agresivní marketing kryptoměnových burz. Závratnou rychlostí se uzavírají partnerství se sportovními ligami, týmy, arénami a řadou celebrit. Televizní primetime je nyní bitevním polem, kde FTX bojuje o zviditelnění s Crypto.com, přičemž obě burzy spustily kampaně s hvězdou NFL Tomem Bradym, respektive hollywoodským hercem Mattem Damonem.

Vzhledem k tomu, že se kryptoměny stávají středem zájmu retailových investorů, burzy se předhánějí v tom, aby se staly značkou čislo jedna pro tuto nově vznikající demografickou skupinu investorů. Jednou z nejjednodušších cest je vstup prostřednictvím profesionálního sportu. Ve skutečnosti se například 72 % Američanů považuje za přinejmenším zapálené fanoušky profesionálního sportu. Z tohoto důvodu je pro tyto platformy nejvhodnějším způsobem reklamy právě sport. A samozřejmě dneska už téměř neexistují hranice mezi sportovním sázením a investováním do kryptoměn, takže...

https://twitter.com/megancgraham/status/1473625337925976065

Každopádně, společnost Crypto.com $CRO/BTC  tuto ideologii přenáší na úplně novou úroveň. Burza se stane novou tváří Staples Center v Los Angeles poté, co uzavřela smlouvu na jmenovací práva v hodnotě 700 milionů dolarů. Staples Center je totiž ikonou města, která hostí profesionální sportovní kluby napříč NBA, WBNA a NHL. Dohoda je tak rozsáhlá, že ji mnozí označují za největší moment v roce plném partnerství mezi burzami a sportovními institucemi.

Oficiální spuštění názvu Crypto.com Arena se blíží velmi rychle; na Štědrý den se v aréně poprvé pod novým názvem představí tým NBA Lakers. Vzhledem k tomu, že mince CRO zaznamenala po oznámení dohody historická maxima, mnozí investoři očekávají v sobotu zisky. Podívejme se na některé předpovědi cen mincí Crypto.com, abychom zjistili, kde se podle analytiků bude mince v budoucnu nacházet:

  • DigitalCoin očekává, že CRO během příštích 12 měsíců posílí o téměř 30 centů. Předpověď webu pro CRO do konce roku 2022 činí 90 centů.
  • Wallet Investor očekává, že mince CRO bude mít za 12 měsíců cenu 85 centů.
  • Gov Capital patří k těm, kteří mají na Crypto.com Coin největší býčí náladu. Výstup totiž předpokládá cenu 95 centů v prosinci 2022.

Toto není investiční doporučení.

Přečíst celý článek zdarma?
Tak pokračuj 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

Ještě čas investovat?

Partner

We are still so early 😂

O crypto.com slyším poprvé 😅, ale moc rád se na ní podívám 😄

Měl jsem investovat už jak jsem je viděl všude inzerovat sakra 😅

Upřímně si myslím, že teď nás u $CRO/BTC čeká dlouhý pohyb do strany.

Tak možné je samozřejmě všechno 🤷‍♂️