S&P 500 ^GSPC 5,099.96 +1.02%
Alphabet GOOG $173.69 +9.97%
Nvidia NVDA $877.35 +6.18%
Amazon AMZN $179.62 +3.43%
Microsoft MSFT $406.32 +1.82%
Tesla TSLA $168.29 -1.11%
Meta META $443.29 +0.43%
Apple AAPL $169.30 -0.35%

Investoři vyhledávají soukromí, jak se bude vyvíjet cena kryptoměny Monero?

Jednou z věcí, která teď zjevně trápí investory do kryptoměn, je ochrana soukromí. Vzhledem k tomu, že se pozornost vlád po celém světě obrací k digitální měně a způsobům, jakými ji lze kontrolovat, investoři se snaží vymyslet způsob, jakým by mohli své investice aspoň částečně bezpečně ukrýt před tzv. velkým bratrem. A právě privátní kryptoměny jako Zcash či Monero na tom mohou slušně vydělat.

Kam se vydá kryptoměna Monero?

Budoucnost kryptoměn se má z hlediska technického pokroku na co těšit. Kdo ví, kam se může krypto svět dostat s tisíci talentovanými vývojáři, kteří posouvají projekty k novým hranicím? A přesto je tu také spousta obav z příštího roku. Stále více vlád se totiž probouzí a v touze po regulaci a zdanění obrací svůj pohled právě směrem ke světu kryptoměn.

Vezměme si například regulační opatření Číny. Tato země nadále zasazuje trhu s kryptoměnami velmi tvrdé rány, dokonce svým občanům zakazuje obchodovat s digitálními měnami. Nyní se do tohoto odvětví začínají pouštět i další významné světové mocnosti. Také Indie se snaží svým občanům zakázat provádění krypto plateb. Nemluvě o tom, že Spojené státy se také snaží regulovat a zdanit zisky z kryptoměn; zákonodárci se sešli na zasedání, kde diskutovali o roli kryptoměn v budoucnosti země.

Tohle se samozřejmě mnohým investorům nelíbí, proto zájem o Monero stoupá, protože $XMR/USD naplňuje výklenek v oblasti ochrany soukromí

Kupci kryptoměn nechtějí mít za zády státní správu, zejména dokud není k dispozici infrastruktura, která by byla pro tyto držitele výhodná. Investoři proto cyklicky přesouvají své investice do kryptoměn zaměřených především na ochranu soukromí. Monero je jednou z takových kryptoměn, která tuto mezeru vyplňuje a poskytuje jedny z nejbezpečnějších a nejprivátnějších kryptoměnových transakcí. Transakce XMR jsou proto na vzestupu a předpovědi ceny Monera jsou žhavým tématem.

Monero využívá řadu různých bezpečnostních opatření, díky nimž udržuje data o transakcích v soukromí. Prostřednictvím vlastních unikátních skrytých adres a kryptografických podpisů síť slibuje, že její transakce budou 100% soukromé a anonymní. Nemluvě o tom, že své prostředky chválí jako zcela nevystopovatelné. Mince XMR se samozřejmě skvěle hodí pro investory, kteří hledají soukromí.

Monero jako takové zaznamenává nemalé zisky. Za poslední týden si XMR polepšil o více než 15 %; aktuálně se obchoduje za více než 206 dolarů za minci. Navíc se nadále daří objemu obchodování.

https://twitter.com/monero/status/1305983797708623875

Předpovědi ceny Monero na rok 2022

Když vidíme, jak tento týden investoři zaplavují Monero, je o budoucnost XMR velký zájem. Je Monero schopné pokračovat v růstu i v příštím roce? Podívejme se na některé předpovědi ceny Monera a zjistěme, co si myslí analytici:

  • CoinPriceForecast si myslí, že Monero má v příštích 12 měsících dostatek prostoru k růstu. Výstup předpovídá, že na konci roku 2022 bude mít XMR hodnotu 260 dolarů.
  • DigitalCoinPrice je ještě optimističtější. Tento web předpokládá, že na konci roku 2022 bude cena činit 335 dolarů.
  • WalletInvestor je ve své vlastní předpovědi podobný a očekává, že mince ve stejném období dosáhne ceny 321 dolarů.
  • Nejvíce býčí je společnost Gov Capital, která očekává, že se XMR v příštím roce téměř zdvojnásobí. Tento web cílí na cenu mince ve výši 379 dolarů.

Přečíst celý článek zdarma?
Tak pokračuj 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

Vic me dava smysl appka, ktera mi umozni atomic swap mezi BTC/XMR kdyz budu chtit koupit neco s max davkou soukromi nez ho delsi dobu drzet.  Co tak koukam na dlouhodoby graf, tak si ho lide tolik neceni. Navic LN s Taprooot a dalsi vylepseni, ktere prijdou zaruci docela slusne soukromi na siti a to s mnohem lepsim zabezpecenim a jasnou monetarni politikou.

Na Monero jsem pořádně ještě ani nekoukal, takže díky @kryptomaniak. Tohle se bude určitě hodit 😁

Také držím Zcash 👍

Partner

Osobně držím Zcash, soukromí dává smysl 👍

🔝