S&P 500 ^GSPC 5,303.27 +0.12%
Nvidia NVDA $924.96 -1.97%
Tesla TSLA $177.58 +1.57%
Alphabet GOOG $177.29 +1.06%
Amazon AMZN $184.70 +0.58%
Meta META $471.91 -0.28%
Microsoft MSFT $420.21 -0.19%
Apple AAPL $189.87 +0.02%

Crypto.com by mohla být další revoluční kryptoměnou a následovat legendární Ethereum

V roce 2021 nás mnoho kryptoměn překvapilo výrazným růstem. Jednou z nich byla bezpochyby i Crypto.com, kterou dnes někteří odborníci označují za momentálně nejdiskutovanější kryptoměnu vůbec. Je tomu doopravdy tak a má Crypto.com vážně takový růstový potenciál, jak se o ní říká? Na to a některé předpovědi analytiků se dneska společně podíváme... 


Stojí však za to se nejprve ohlédnout za rokem 2021, který byl pro Crypto.com kryptoměnu prozatím nejlepším rokem v její historii. Za poslední rok vzrostla o více než 550 % a v době psaní tohoto příspěvku se vyšplhala na více než 50 centů za kus. 

K tomuto prudkému nárůstu došlo především v posledním čtvrtletí roku 2021, kdy se prosadila řada působivých katalyzátorů. Jedním z nich bylo například přejmenování Staples Center v USA na Crypto.com Arena. 

Tato dohoda o právech na pojmenování, největší v historii, upoutala obrovskou pozornost. Co se týče marketingu, platforma Crypto.com je jednou z těch, které v poslední době zvedly hodně obočí a překvapily. V souladu s tím prudce vzrostl zájem o nativní kryptoměnu této platformy.

V pokračování marketingové zdatnosti této platformy koluje dokonce série reklam s Mattem Damonem. Ty vyvolaly ještě větší pozornost pro platformu a také pro její token (CRO/USD) 😄. 

Bude rok 2022 pro token (CRO/USD) revoluční? To si myslím, že ukáže až teprve čas. Pojďme se však podívat na to, co kryptoměně předpovídají odborníci. Následující 4 předpovědi by vám měly poskytnout dostatečně představu o tom, jaký růstový potenciál Crypto.com reálně má...

https://twitter.com/ZeldaInu/status/1478151789027471364 

Předpovědi ceny pro Crypto.com

  • Wallet Investor poskytuje pro (CRO/USD) jednoletou a pětiletou předpověď na úrovni 1,12, respektive 3,26 dolaru.
  • Digitalcoin naznačuje, že by (CRO/USD) mohl dosáhnout 69 centů v roce 2022 a 2,17 dolaru v roce 2029.
  • Společnost FxEmpire uvádí cílovou cenu (CRO/USD) ve 2. čtvrtletí 2022 ve výši 73 centů a ve 4. čtvrtletí ve výši 77 centů.
  • A konečně, FxStreet naznačuje, že by (CRO/USD) mohla dosáhnout 66 centů v letošním roce, pokud budou splněny správné podmínky.

Přečíst celý článek zdarma?
Tak pokračuj 👇

Logare în Bulios

Conectează-te și urmărește-ți acțiunile favorite, creează un portofoliu și discută cu alții


Nu ai un cont? Alătură-te nouă

analýza? kde?:)) jsou tu nejake vykriky bagholderu, ktere si to chteji pumpnout a jako duvod je tu udany, ze to vyrostlo o xyz a ze vyhodily nehorazne penize za marketing. O tehle firme jsem slysel 2 podcasty, ktere vubec neresily biz, vidim jen masivni PR kampan, ale nikdo mi jeste nerekl jak uzasny maji business model oproti vsem tem ostatnim burzam, kreditkam, lending platformam kterych je tu jak hub po desti.

pointa celého příspěvku bylo ukázat ty 4 hodnocení a závěr si má čtenář už udělat sám. Nikde tam ani nepíšu, že si já o tom něco myslím 🤔

To byla spis reakce na @adamsekera ze se mu ta "analyza" libi, ale i obecne plati, ze ani pod tema odkazama nenajdu nic, co by me popsalo nejakou pridanou hodnotu toho tokenu/projektu. 

Uz jsem drive nekde psal, ze tu na me vyskakuji titulky jako "3 nejlepší růstové akcie, které bych teď bez váhání koupil" a pritom vubec netusim, jestli to je nejaky prelozeny clanek nebo to je nazor autora. Pokud to pise autor sam za sebe, tak by bylo velice vhodne, aby tam uvedl jestli tam ma nejakou pozici.

Pevne verim, ze si kazdy rozumny clovek udela DYOR ale uprimne, kdyz tu vidim pod kazdym 2 clankem hlasky na zpusob "je na case otevrit brokera a vyresit to" :)) tak me to trosku desi.

Díky za super analýzu!