S&P 500 ^GSPC 5,064.2 +0.91%
Nvidia NVDA $858.11 +3.34%
Amazon AMZN $184.72 +3.20%
Apple AAPL $173.03 +2.20%
Alphabet GOOG $168.46 +1.75%
Microsoft MSFT $397.84 +0.73%
Meta META $441.68 +0.57%
Tesla TSLA $180.02 +0.02%

Kryptoměny s potenciálem 10 násobného růstu a více za méně než dolar

Timothy Ruth začal investovat do akcií v roce 2007, ale poté, co se v roce 2019 stal svědkem prudkého růstu bitcoinu, začal se o trh s kryptoměnami vážně zajímat. Uvědomil si, že bez ohledu na to, jak volatilní tato vzkvétající kryptoměna je, je graf bitcoinu stále předvídatelný.


Zatímco Ruth získával bakalářský titul z kvantitativní ekonomie na Námořní akademii, měl přístup k půjčce na začátek kariéry - část peněz použil na investování do akcií. Tedy až do chvíle, kdy během burzovního krachu v roce 2008 zcela zkrachoval.

Poté mu jeden z profesorů akademie, který byl také úspěšným obchodníkem, nabídl, že ho a některé jeho spolužáky naučí technickou analýzu. Tehdy se podle Rutha naučil obchodovat bez ohledu na podmínky na trhu.

Dnes se Ruth věnuje obchodování s kryptoměnami a zároveň sdílí své znalosti technické analýzy se svými sledujícími na sociálních sítích jako je TikTok, kde je známý jako CryptoWeatherMan.

A zatímco většina akciových a kryptografických trhů se v současné době trápí, Ruth se o celkový sentiment nebojí. Místo toho se soustředí na to, aby se do solidních projektů dostal včas, dokud jsou ještě podhodnocené.

Vidíme ty příspěvky o 30 000% ziscích, nebo tohle právě udělalo 100x. No, pokud chceme mít takové zisky, nejlepší sázkou je najít fundamentálně silné kryptoměny s mimořádně nízkou tržní kapitalizací, kterým se prostě ještě nedostalo pozornosti

Timothy Ruth

Najít tyto vzácné klenoty znamená prohrabat se spoustou dat a někdy dokonce oslovit týmy, které tyto protokoly vytvářejí, a položit jim klíčové otázky, což Ruth při hodnocení raných projektů dělal. Mnohé z těchto projektů nejsou v době, kdy je najde, dostupné na všech hlavních burzách - ale jakmile se stanou dostupnými pro větší okruh investorů, mají potenciál k masivnímu a rychlému růstu.

Ruth se také zaměřuje na vyhledávání blockchainových protokolů, které řeší velké problémy. Začíná tím, že identifikuje největší společenské problémy - nejen v USA, ale celosvětově - a hledá projekty, které se je snaží řešit. Dobrým výchozím bodem je pro něj něco jako návrh zákona o infrastruktuře a o tom, kde se snaží utratit peníze.

Věci jako energetika, ukládání dat a kybernetická bezpečnost spadají do oblastí, které Rutha zajímají. Poté kontroluje CoinMarketCap a hledá kryptoměny, které poskytují užitečnost a řešení pro tato odvětví.

Klíčové je, že projekty, které jsou v plenkách, jsou extrémně volatilní a rozhodně rizikové. Navíc na nich vydělávají další obchodníci, kteří se jich také chytili. Takže vysoké cenové špičky znamenají také hluboké propady, protože obchodníci houfně prodávají, aby shrábli zisky.

Powerledger

Když se Ruth zabýval kryptoměnami, které poskytovaly užitek v energetickém sektoru, vyčníval Powerledger (POWR).

Powerledger je operační systém pro nové energetické trhy. Podporuje sledování a obchodování s energií, flexibilními službami a environmentálními komoditami. Působí mezinárodně v několika různých zemích a sídlí v Austrálii.

Energetická krize bude i nadále celosvětově vyvíjejícím se problémem, uvedl Ruth, a proto se domnívá, že je pravděpodobné, že hodnota POWR by mohla dosáhnout 10násobku nebo více. Ve skutečnosti již od 30. prosince vzrostla o 93 %, poznamenal.

V pátek se POWR podle CoinMarketCap obchodoval za přibližně 0,53 USD.

Parsiq

PARSIQ (PRQ) je další silnou sázkou, která se Ruthovi líbí. Funguje jako most mezi projekty Web 2.0 a Web 3.0, což znamená, že až se společnosti budou snažit přejít na Web 3.0, bude to právě tento projekt.

Ruth věří, že mnoho velkých společností bude nakonec chtít nebo dokonce potřebovat převést svá digitální aktiva do formátu web 3.0. A až se tak stane, budou vývojáři potřebovat nástroje, které budou čelit výzvám v oblasti bezpečnosti a škálovatelnosti. Ruth se domnívá, že se pravděpodobně obrátí na společnost PARSIQ, aby integraci provedla.

Společnost PRQ se v pátek obchodovala za zhruba 0,42 USD, s. tržní kapitalizací 63 milionů dolarů. Ruth věří, že tato akcie vzlétne a její hodnota vzroste 5x až 10x.

Solve Care

Solve Care (SOLVE) je protokol, který hodlá decentralizovat sítě zdravotní péče. Již má velké množství klientů a sítí, včetně pojišťoven, poznamenal Ruth.

"Pokud odjedete mimo stát a potřebujete jít do zdravotnického zařízení, musí aktualizovat všechny vaše záznamy, aktualizovat informace o pojištění, ale Solve Care si klade za cíl tento problém vyřešit. Aby bez ohledu na to, kam jdete, byly informace již snadno dostupné v blockchainu," řekl Ruth.

Dodal, že vedoucí tým je aktivní v rámci komunity. Podařilo se mu s týmem navázat kontakt a získat odpovědi na své otázky.

Podle CoinMarketCap se SOLVE v pátek obchodovalo za přibližně 0,12 USD. Její současná tržní kapitalizace činí 53 milionů dolarů, ale Ruth se domnívá, že je podhodnocená a má desetinásobný potenciál. Je podle něj jen otázkou času, kdy překoná tržní kapitalizaci 100 milionů dolarů, ne-li 300 milionů dolarů.

Quantstamp

Quantstamp (QSP) se zaměřuje především na ochranu toho, co již existuje, než aby se soustředila na obnovu. Dokáže identifikovat zranitelnosti a chyby na blockchainech a smart kontraktech.

Ruth se domnívá, že až platformy web 2.0 začnou přecházet na web 3.0, bude to právě tento typ protokolu, který budou potřebovat.

V pátek se QSP obchodoval za přibližně 0,04 USD s tržní kapitalizací 28 milionů USD. Jakmile se dostane na více burz a podniky přizpůsobí jeho užitečnost, má podle Rutha potenciál 15násobku.

Mnohé z těchto kryptoměn zatím nejsou dostupné na všech burzách. Ruth poznamenává, že QSP může být nejhůře dostupný, ale až se dostane na burzu, která je přístupná, jeho tržní kapitalizace půjde naprosto parabolicky.

Myslím, že v roce 2022 uvidíme, že se jim bude dařit obzvláště dobře, pravděpodobně k polovině až na konci roku, protože to musí dostat ten správný hype od lidí a komunit.

Timothy Ruth

Pokračoval: "Ale jsou to vhodná krypta na hodl. Pokud budu muset čekat déle než na konci roku 2022, tak to udělám. Jen nadále sledujte, že vedoucí týmy pokračují ve svých roadmapách a plní je."

Přečíst celý článek zdarma?
Tak pokračuj 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

DYOR samozřejmě