S&P 500 ^GSPC 5,099.96 +1.02%
Alphabet GOOG $173.69 +9.97%
Nvidia NVDA $877.35 +6.18%
Amazon AMZN $179.62 +3.43%
Microsoft MSFT $406.32 +1.82%
Tesla TSLA $168.29 -1.11%
Meta META $443.29 +0.43%
Apple AAPL $169.30 -0.35%

Fanoušci a investoři Ethereum Classic se mají na co těšit, 13. února přijde zásadní upgrade

Fanoušci Etherea Classic mají po ohlášeném vydání nového upgradu důvod k oslavám. Blockchain, který je základem kryptoměny ETC, se podle nedávného návrhu na vylepšení dočká upgradu. ETC plánuje uvolnit upgrade, nazvaný Mystique hard fork, 13. února. Co to může znamenat pro hodnotu této kryptoměny?

Ethereum Classic

Co potřebujete vědět o nejnovějším oznámení společnosti ETC?

Inu, investoři by měli vědět, že tato vylepšení vycházejí z London Hard Fork Etherea. Aby byla kompatibilita jistá, Mystique bude ETC aktualizovat. Konkrétní vylepšení zahrnují rychlost transakcí a škálovatelnost a změní několik aspektů struktury Ethereum Classic, například jeho poplatky, tedy tzv. gas fees.

Co dalšího byste měli v poslední době vědět o Ethereum Classic?

Kryptoměně ETC se nedaří znovu získat hybnou sílu

Poté, co Ethereum Classic v květnu dosáhlo svého historického maxima ve výši 176,16 USD, se obecně pohybuje po sestupné spirále. I přes mírný zisk, který dnes ETC zaznamenalo, je tak tato kryptoměna stále téměř o 90 % níže než na svých maximech. Ve skutečnosti dnes ETC zaznamenalo čistý nárůst o méně než 1 %, přestože objem jeho obchodů vzrostl o více než 50 %. Zdá se, že navzdory zjevnému očekávání hard forku Mystique se býkům stále nepodařilo překonat medvědy.

Pokud si vzpomínáte, Ethereum Classic vzniklo v roce 2016 poté, co byl původní blockchain Etherea rozdělen na dvě části poté, co byla síť hacknuta. K tomuto prvnímu rozdělení došlo kvůli tomu, že někteří členové komunity Etherea podporovali fork původního projektu. V důsledku toho vznikla kryptoměna ETC, která se od té doby obchoduje převážně v symbióze s ETH.

Nejedná se o investiční doporučení, autorem je analytik Shrey Dua.

Přečíst celý článek zdarma?
Tak pokračuj 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

Jedině originální $ETHUSD+2.0% , tohle je odpad.

I na odpadu se dá vydělat 😂

To možná jo, ale taky o to víc prodělat. ETC může jít klidně na nulu a nikdo by se nedivil. ETH na nulu nepůjde.

Partner

Jojo, na ETC jsem se loni na jaře krásně svezl, to byla radost sledovat, dokonce jsem včas vystoupil. Jenže pak jsem to dal do dalších kryptoměn a přišel pád 😂

To zamrzí 😅 Ale takových je nás víc