S&P 500 ^GSPC 5,297.1 -0.21%
Meta META $473.15 -1.74%
Amazon AMZN $183.60 -1.28%
Alphabet GOOG $175.42 +0.89%
Microsoft MSFT $420.93 -0.51%
Tesla TSLA $174.87 +0.51%
Nvidia NVDA $943.46 -0.30%
Apple AAPL $189.86 +0.08%

Hľadáte kryptomenu s potenciálom 1000%? Tu ich máte rovno 5

Web 3.0 je ďalším krypto sektorom, ktorý vytvorí veľkých víťazov. Investori sa budú chcieť čoskoro dostať dovnútra. Kryptotrh je opäť na nohách a investori vedia, že teraz je najzrelší čas na ďalšiu veľkú investíciu. Mnoho investorov počas neistoty vkladalo peniaze do stablecoinov alebo "istoty", ako napríklad Bitcoin. Teraz je trochu viac istoty a možno čas na vkladanie peňazí do menších hráčov s obrovským potenciálom.

Zdroj: Fool.com

Aké sú ďalšie kryptomeny, ktoré zaznamenajú obrovský vzostup? Zdá sa, že Web 3.0 je ďalším odvetvím, kde sa dá staviť na výbušné 10x kryptomeny.

Čo je Web 3.0?

Web 3.0 bol módnym slovom koncom roka 2021. V podstate je to ďalšia vlna internetu, ktorá sa zameriava na decentralizáciu. Robí to prostredníctvom rôznych miest. Napríklad decentralizované autonómne organizácie (DAO) zložené zo samotných používateľov technológií budú rozhodovať o platformách a ich rozpočtoch. Údaje sa tiež stanú majetkom používateľov, ktorí ich produkujú, a nie spoločností, ktoré ich zbierajú a využívajú. Navyše, tvorcovia budú mať lepšiu kontrolu nad svojím duševným vlastníctvom a zarobia za svoju prácu vyššie príjmy, než aby ich veľkú časť prepadli streamovacím platformám. Možnosti sú celkom nekonečné a z pohľadu používateľa veľmi príťažlivé. Web 3.0 je vlna projektov a organizácií, ktoré uprednostňujú jednotlivcov pred spoločnosťami.

Kde by ste mali začať? Investori by mohli týchto hráčov považovať za potenciálne 10-násobné kryptomeny v oblasti Web 3.0:

1. Helium $HNTUSD+1.4% 

  • Prvým krokom k zavedeniu decentralizovaného internetu je podľa spoločnosti Helium zavedenie decentralizovaného prístupu k internetu. Snaží sa to dosiahnuť tým, že dáva do rúk používateľov na celom svete decentralizované hotspoty.
  • Používatelia si môžu zakúpiť jedno z týchto zariadení , nastaviť si ho vo svojom dome a projektovať bezdrôtový internet pre iných používateľov v tesnej geografickej blízkosti. Poskytnutím internetu koncovým používateľom zariadenie tiež ťaží sieťové mince HNT, čo im umožňuje vytvárať pasívny príjem. 
  • Sľubuje tiež, že zariadenia môžu dosiahnuť „200x viac“ ako tradičné Wi-Fi. Napokon, v súlade so svojím étosom, ktorým je dávať prístup k internetu do rúk celého sveta, ponúka konkurencieschopné ceny, aby prilákal používateľov všetkých úrovní príjmov.

2. Audius $AUDIOUSD+0.7% 

  • Audius ponúka streamovanie hudby Web 3.0, čo je už teraz obrovské plus, ak vezmeme do úvahy šírku spotreby hudby.
  • S Audiusom potom môžu používatelia lepšie podporovať svojich obľúbených umelcov s pridanou výhodou budovania pasívneho príjmu.
  • Základom tohto systému je token AUDIO, ktorý stimuluje používanie platformy a zároveň dáva používateľom možnosť riadiť projekt. Používatelia môžu získať AUDIO prostredníctvom množstva rôznych stimulov pre poslucháčov. Samotní hudobníci dostávajú neuveriteľných 90 % príjmov zo streamovania, čo je oveľa viac, ako majú konkurenti ako  Spotify $SPOT-1.6%.

3. Cirus $CIRUSUSD

  • Cirus je menej známe meno s potenciálom stať sa jednou z najvýkonnejších 10-násobných kryptomien, ktoré si teraz môžete kúpiť. 
  • Tento projekt je založený na základnej myšlienke, že údaje používateľov patria samotným používateľom. Jeho cieľom je zabrániť spoločnostiam voľne ťažiť údaje.
  • Cirus si uvedomuje, že používateľské dáta sú cenné. Spoločnosti sa totiž spoliehajú na neviazaný prístup k týmto údajom, aby mohli efektívne a algoritmicky ovplyvňovať rozhodnutia ľudí online. 
  • Sieť je schopná generovať tieto príjmy pre používateľov tokenizáciou ich údajov do nezastupiteľných tokenov (NFT).

4. Flux $FLUXUSD+2.2% 

  • Ďalej na tomto zozname potenciálnych 10x kryptomien si Flux rýchlo vytvára meno ako Web 3.0 konkurent balíka Amazon Web Services (AWS) od Amazonu $AMZN-1.3% 
  • Sieť Flux vznikla v roku 2018, aby riešila potrebu decentralizácie webových služieb. AWS skutočne poskytuje infraštruktúru pre viac ako jednu tretinu celého internetu – a je dokázateľne nespoľahlivé.
  • Cieľom Fluxu je vytvoriť stabilnejšiu sieť, prostredníctvom ktorej môžu používatelia spúšťať aplikácie, hostiť servery, nasadzovať orakuly a tak ďalej. Flux to dosahuje prostredníctvom vlastného operačného systému FluxOS a globálnej siete operátorov uzlov s názvom FluxNodes .

5. Livepeer $LPTUSD-2.0% 

Livepeer je poslednou položkou v tomto zozname 10x kryptomien. Nie je prekvapením, že Amazon má svoje ruky ponorené do rôznych ďalších internetových produktov, s ktorými sa blockchainové projekty snažia bojovať pomocou Web 3.0. Jednou z nich je platforma Twitch, ktorú Amazon získal ešte v roku 2014. 

  • Tento blockchainový prehrávač sa zameriava na poskytovanie vysokokvalitného obsahu priameho prenosu typu peer-to-peer bez obetovania moci centralizovanému poskytovateľovi.
  • Namiesto toho, aby výpočet vykonával AWS alebo iná spoločnosť poskytujúca webové služby, Livepeer používa sieť uzlov, ktoré podporujú streamovanie obsahu.
  • Jedným z najväčších lákadiel Livepeeru sú jeho možnosti ťažby videa. Používatelia môžu transkódovať videá na grafických procesoroch (GPU) a zároveň ťažiť tokeny LPT, čím vytvárajú pasívny príjem. 

Dúfam, že sa vám tento zoznam potenciálnych 10X páčil. Ja sám sa dosť zaujímam o WEB 3.0, avšak niektoré projekty som nepoznal a prídu mi dosť zaujímavé a určite si ich dám do watchlistu. Dosť sa skloňuje, že další bull run má byť práve spojený s WEB 3.0. Tak si určite niektoré projekty pozrite a spravte si vlastný názor, podľa mňa si tu každý nájde aspoň jeden projekt. Neberte to ako investičnú radu, len analýzu projektov.

Koľko projektov vás zaujalo?

Vote to see the results! 9 answers already!

Přečíst celý článek zdarma?
Tak pokračuj 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

HNT som chcel prevádzkovať tie hotspoty dávnejšie vraj je to dobry pasivny prijem

Tak čo, ktorá vás zaujala?

Tú 3 som vôbec nepoznal a vypadá to zaujímavo