S&P 500 ^GSPC 5,297.1 -0.21%
Meta META $473.15 -1.74%
Amazon AMZN $183.60 -1.28%
Alphabet GOOG $175.42 +0.89%
Microsoft MSFT $420.93 -0.51%
Tesla TSLA $174.87 +0.51%
Nvidia NVDA $943.46 -0.30%
Apple AAPL $189.86 +0.08%

Táto spoločnosť má potenciál spraviť 2000% podľa analytika z Wall Street

Na trhu sa stretávame s rôznymi pádmi spoločností aj veľmi kvalitných. Ale toto je doslova iracionálny výpredaj. Jeden z analytikov Wall Street verí, že dnešná kúpa akcií tejto analyzovanej spoločnosti by mohla v priebehu niekoľkých nasledujúcich rokov spraviť 20-násobok! Áno, čítate správne. Podľa jeho výpočtov majú tieto akcie 20-násobný potenciál návratnosti zo súčasných úrovní. "Toto môže byť jedna z najväčších investičných príležitostí, s akými som sa kedy stretol", povedal.

Zdroj: wsj.com

Pozrite, na $OPEN-1.8% akciách som taký optimistický, že sa cítim nútený vám o tom všetko povedať. Ani to nie je obyčajná investícia. Patrí k mojej vlajkovej lodi prieskumu Innovation Investor . "A v špeciálnej aktualizácii minulý týždeň som zdvojnásobil svoje presvedčenie o Opendoor", dodal Luke Lango - hlavný investičný analytik Investorplace.com

Prečo Opendoor Stock $OPEN-1.8%

Pre tých, ktorí nie sú oboznámení, Opendoor je najväčší iBuyer na svete. Spoločnosť využíva technológiu a dátovú vedu na virtuálny nákup domov od predajcov. A potom sa to otočí a použije rovnaký prístup na predaj týchto domov potenciálnym kupcom.

"Milujeme tento obchodný model. Myslíme si, že je to geniálne , pretože dramaticky zlepšuje súčasný, nenávidený archaický model domáceho nakupovania" - povedal.

Benefity:

  • Lacnejšie : Eliminuje sprostredkovateľov oberajúcich o zisk – realitných agentov – a ich 6 % províziu nahrádza 5 % paušálny transakčným poplatok.
  • Rýchlejšie : Pokročilé metódy vedy o údajoch spoločnosti Opendoor dokážu presne určiť cenu domu v priebehu niekoľkých minút. To znamená, že predajcovia môžu uzavrieť predaj domov už za tri dni.
  • Jednoduchšie : Umožňuje ľuďom predať svoj domov zo svojho mobilného telefónu len niekoľkými kliknutiami. Opendoor zefektívňuje proces predaja domu. Transformuje nesúrodý prístup viacerých strán na jednotný postup. To znamená, že je to len medzi predajcom a spoločnosťou Opendoor.
  • Pohodlnejšie : Predajcom umožňuje vybrať si dátumy uzávierky a obdobia úschovy. To im dáva flexibilitu pohybovať sa vo svojom vlastnom čase.
  • Spoľahlivejšie : Ponuky Opendoor sú hotovostné a jej transakcie nikdy neprepadnú, pretože sa „nekvalifikuje“ – čo sa v procese predaja domov stáva pomerne často.

Opendoor vytvára vynikajúci spôsob nákupu a predaja domov, ktorý je pre spotrebiteľov oveľa výhodnejší. Je to budúcnosť nakupovania z domu. Do roku 2030 bude veľká väčšina kupujúcich a predávajúcich využívať Opendoor na uzavretie domáceho predaja – podobne ako dnes nakupujúci využívajú na nákup tovaru Amazon $AMZN-1.3%.

Na tento účel vnímame Opendoor ako ranú fázu „ Amazon of Houses “.

Spoločnosť je už teraz zisková na základe hrubej marže a marže EBITDA, a to aj napriek tomu, že je v prvej fáze svojho rastu. V minulom štvrťroku to viedlo k nárastu výnosov o 1 435 %. Čítate správne: Opendoor v minulom štvrťroku zvýšil výnosy o viac ako 1 400 %. Funguje s malými hrubými maržami okolo 10 %. Ale v dostatočnom rozsahu by to malo priniesť obrovské zisky, ako to bolo v prípade Amazonu.

Jeho základy sú fenomenálne

Opendoor je tiež chránený pred poklesom trhu s bývaním. Spoločnosť je veľmi dobre kapitalizovaná, v súvahe má viac ako 2,5 miliardy dolárov v hotovosti. A má bezkonkurenčný tím odborníkov, ktorí sa pohybujú na neistých trhoch.

Generálny riaditeľ Opendoor je bývalý šéf sociálnych produktov Trulia.com. Jej CTO je kandidát na doktorandské štúdium zo Stanfordu, ktorý viedol dátovú vedu na Square. Jej CIO býval výkonným riaditeľom v BlackRock $BLK-1.0% a Citadel – dvoch najväčších hedžových fondoch na svete. Vedúci inžinierstva predtým viedol inžinierstvo v spoločnosti Lyft $LYFT-0.6%. Vedúci dizajnu predtým viedol rovnakú jednotku v Uber Eats. Vedúcim výskumu je doktorand zo Stanfordu so skúsenosťami z Facebooku a Google. 

Buduje budúcnosť realitného trhu s geniálnym obchodným modelom, ktorý by mal produkovať obrovské zisky vo veľkom rozsahu. A čo je možno najdôležitejšie, spoločnosť má talent a zdroje na to, aby sa orientovala na turbulentných trhoch s bývaním a porazila konkurentov.

Zdroj: Investorplace.com

Životná príležitosť?

Akcie Opendoor sa minulý piatok prepadli a klesli až o 30 % po tom, čo spoločnosť oznámila vynikajúce čísla za štvrtý štvrťrok spolu s rovnako skvelým sprievodcom za prvý štvrťrok .

Spoločnosť prekonala odhady zo štvrtého štvrťroka, pričom viedla výrazne nad tržbami za prvý štvrťrok a EBITDA a vykázala rast tržieb o 1 435 %. Vedenie uviedlo, že spoločnosť rastie tak rýchlo, že je niekoľko rokov pred tým, ako si vedenie v tomto bode myslelo, že bude. Opendoor rastie tak rýchlo – a manažment sa cíti tak povzbudený – že spoločnosť ide „všetko“ do vývoja na „Amazon of Houses“. Niektorí považujú tento krok za mimoriadne riskantný, pretože si vyžaduje nákup tisícov domov každý štvrťrok skôr, ako sa niektorí domnievajú, že v roku 2022 bude pomalý trh s bývaním.

Čas na nákup akcií Opendoor

Ľudia, bez ohľadu na to, akým spôsobom to nakrájate, tento výpredaj akcií Opendoor je príliš prehnaný – a je to obrovská príležitosť .

Pre hodnotových investorov v miestnosti mi dovoľte vyhodiť tieto čísla.

Opendoor má v súčasnosti hodnotu 4,8 miliardy dolárov. Len tento ŠTVRŤROK spoločnosť vyrobí okolo 4,2 miliardy dolárov v tržbách. Čo viac vám treba ešte vidieť? Osobne nerád robím hype akciám lebo som voči akciovému trhu skeptický, ale toto považujem za veľkú príležitosť, do ktorej osobne idem investovať. Neberte to ale ako investičnú radu, spravte si vlastný názor.

Pôjdete do toho?

Vote to see the results! 101 answers already!

Přečíst celý článek zdarma?
Tak pokračuj 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

V USA mi přijde, že se nic jiného než Opendoor nepoužívá 😎

Mne to pride veľmi perspektívne a ozaj verím v 20X, prvá firma čo som videl, že spravila za 1Q výnosy zhodné ich marketcap

Partner

Zajímavý tip, sám na to budu muset mrknout :))

Urcite sa na to pozri za mna veľmi zaujímavý projekt

Makléri končia...

Tak toto je ozaj real 20+X