S&P 500 ^GSPC 5,297.1 -0.21%
Meta META $473.15 -1.74%
Amazon AMZN $183.60 -1.28%
Alphabet GOOG $175.42 +0.89%
Microsoft MSFT $420.93 -0.51%
Tesla TSLA $174.87 +0.51%
Nvidia NVDA $943.46 -0.30%
Apple AAPL $189.86 +0.08%

Tohle bude nářez: Solana míří vzhůru a zve všechny investory na šílenou jízdu za výdělkem

Solana je jistě jedním z nejlepších coinů, které mají investoři do kryptoměn v hledáčku. Proč? Inu, Solana je síť, která právě teď zažívá obrovský růst. V souladu s tím se i nadále objevují rostoucí předpovědi ceny Solany, protože kolem kryptoměny se tvoří bullish šílenství. Jaké hodnoty odborníci očekávají a kam až se letos může cena vyšplhat?

Kam se bude pohybovat cena Solany?

Síť Solana $SOLUSD+2.1% je síť s bleskurychlými transakčními časy a velmi nízkými poplatky v porovnání s trhem. Díky tomu se Solana stala volbou pro vývojáře, kteří chtějí vytvořit další decentralizované aplikace.

Existuje však ještě jeden důvod, proč jsou dnes investoři vůči Solaně optimističtí. Zpráva, že společnost Coinbase $COIN-9.5% oznámila podporu tokenů z ekosystému Solana prostřednictvím svého produktu Coinbase Wallet, investory nadchla. Tento krok následuje po rozhodnutí, že Coinbase uvede na burzu tři tokeny Solana. Jedná se o velkou podporu pro Solanu, první ekosystém mimo Ethereum $ETHUSD+0.4% , který má tokeny ve své síti uvedeny.

Pro ty, kteří jsou nadšeni tím, kam Solana směřuje, se ponořme do několika cenových předpovědí. 

Předpovědi ceny Solany

Pro kontext: SOL se v současné době obchoduje za cca 93 USD za minci.

Sedmidenní graf Solany

WalletInvestor uvádí pro SOL jednoletou a pětiletou cílovou cenu ve výši 207, resp. 709 USD.

CoinPriceForecast naznačuje, že SOL by mohl dosáhnout 209 USD za jeden rok, 373 USD za tři roky a 528 USD za pět let.

Capital.com předpovídá pro Solanu širokou škálu výsledků, přičemž cílové ceny se v příštím roce pohybují v rozmezí 109-217 USD.

Není nikde psáno, že toto vyjde. A i tak se najdou názory z opačného spektra. Ty, které jsem vybral však patří opravdovým odborníkům - a jsou to všechno velice hezké a pozitivní výhledy. Tak se pusťte do své analýzy a hodně štěstí při investicích 😇 

Nejedná se o investiční doporučení. Každý investor by měl provést vlastní podrobnou analýzu. V tomto případě se jedná pouze o můj amatérský názor a souhrn predikcí na základě práce analytiků.

Přečíst celý článek zdarma?
Tak pokračuj 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

Autor @joemaymay má karmu 46 a je členem této skupiny od 23/01/2022. Pokud sem podle vás tento příspěvek nepatří, kontaktujte moderátory skupiny. V opačném případě se neváhejte pustit do diskuze. Jsem bot a toto je automatická zpráva.

Osobné čakám ešte. Ide leto atď... Bull market môže dôjsť aj o 3 roky. Solane verím, ale s krátkodobé času bude stagnovať.

Věřím, že solanu čeká růst ale myslím si, že Ethereum nepřekoná

$SOLUSD+2.1% dlouhodobě věřím a hlavně doufám, že se zase zvedne, patří mezi mé oblíbence mezi kryptoměny.

Ale jo, Solaně a $ADAUSD+0.5% celkem věřím. Nenahradí $BTCUSD+0.5%, ale alespoň mají na rozdíl od pofidérních coinů fundament a jsou využitelné. To množství TPS je u Solany super

Jop, fundament tam je a analytici věří, tak LETS GOOO! 🤘🤘