S&P 500 ^GSPC 5,303.27 +0.12%
Nvidia NVDA $924.79 -1.99%
Tesla TSLA $177.58 +1.57%
Alphabet GOOG $177.29 +1.06%
Amazon AMZN $184.70 +0.58%
Meta META $471.91 -0.28%
Microsoft MSFT $420.21 -0.19%
Apple AAPL $189.87 +0.02%

Táto kryptomena má všetky predpoklady na to aby patrila medzi TOP Gainers v roku 2022

Vďaka rozširujúcim sa prípadom využitia môže tento projekt rásť v krypto rebríčkoch a dostať sa na popredné miesta. Pokiaľ ide o funkčnosť, zaškrtáva všetky správne políčka a naďalej zlepšuje kvalitu svojej siete. Vzhľadom na svoje konkurenčné výhody má potenciál stať sa v najbližších rokoch jednou z hviezd krypto sféry.

Využiteľnosť krypto projektov v reálnom svete je stále viac a viac aktuálnejšie.

Algorand $ALGOUSD-0.6% je jednou z mála kryptomien, ktorá svojim investorom ponúka širší zoznam prípadov použitia.

Proces validácie Algorand

Snáď najväčším rozlišovacím faktorom pre Algorand je jeho zefektívnený proces overovania. Na rozdiel od mnohých svojich rovesníkov používa mechanizmus čistého Proof Of Stake. 

Navyše, Algorandova dvojvrstvová štruktúra je ďalšou veľkou výhodou siete. Znižuje preťaženie a zvyšuje rýchlosť transakcií. Platforma dokáže spracovať viac ako 1 200 transakcií za sekundu (TPS), pričom existujúcej finančnej infraštruktúre môže zúčtovanie cezhraničných platieb trvať aj týždeň. Je na ceste k 3 000 TPS a plánuje ho v najbližších rokoch rozšíriť na ohromujúcich 45 000 TPS. Navyše, jeho poplatok je pozoruhodne nízky.

Z grafu môžeme vyčítať, že aktuálna cena je veľmi výhodná.

Inteligentné zmluvy poskytujú užitočnosť

Inteligentné zmluvy sú pravdepodobne jedným z najpopulárnejších predmetov v blockchainovom biznise. Predstavujú nový spôsob prístupu ku kontaktom efektívnym zefektívnením zložitých procesov prostredníctvom viacerých sprostredkovateľov. Zabezpečujú súlad prostredníctvom blockchainovej siete, čo výrazne znižuje náklady a zjednodušuje rokovania. Spoločnosť Algorand oznámila spustenie inteligentných zmlúv na svojej platforme už v roku 2020 a odvtedy pokračuje v hľadaní nových spôsobov, ako pridať hodnotu svojim službám. V septembri vydal back-end upgrade na zvýšenie výpočtového výkonu aplikácií bežiacich v jeho sieti. Algorand Foundation nedávno spustila program v hodnote 20 miliónov dolárov zameraný na vývojárske nástroje a kompatibilitu virtuálnych strojov Ethereum (EVM). Vývojári teraz môžu vytvárať všestranné aplikácie, ktoré by mohli potenciálne narušiť rôzne odvetvia a nájsť si tak široké možnosti uplatnenia. 

Okrem toho je funkcia inteligentných zmlúv Algorand podporovaná bezkonkurenčnou interoperabilitou. Svoju sieť založila na tom, že umožňuje interakciu viacerých blockchainov. Vývojári môžu vytvárať rôzne aplikácie, ktoré môžu fungovať naprieč rôznymi blockchainmi.

Algorand je nepochybne jednou z kryptomien, ktoré svojim investorom ponúkajú obrovskú hodnotu. Jeho vývojári naďalej investujú do zlepšovania platformy a posúvajú veci na ďalšiu úroveň. Preto je ALGO jednou z kryptomien, ktoré majú pred sebou masívny rast a vy máte príležitosť dokúpenia v pomerne nízkej hodnote. 

Ja osobne ALGO sledujem už dlhšie a je to pre mňa veľmi zaujímavý projekt a budem ho sledovať aj naďalej. Ale tých možnosti adaptácie v reálnom svete a prepojenie s rôznymi blockhainami mi príde dosť atraktívne, avšak spravte si vlastný názor na tento projekt, toto je len zhrnutie a nie investičná rada. Pri písaní článku som čerpal z Investorplace  a Coinmarketcap.

Přečíst celý článek zdarma?
Tak pokračuj 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

pro mě novinka

Veď už je v top 50 to niečo znamená.

top 50 je už dobré, koukal bych tak na top 100 max ale

tie coiny v top 100 sa určite už nestratia

Sledujem tento projekt už dlhšie

a co na to říkáte?