S&P 500 ^GSPC 5,127.79 +1.26%
Apple AAPL $183.36 +5.97%
Nvidia NVDA $887.83 +3.46%
Meta META $452.05 +2.35%
Microsoft MSFT $406.66 +2.22%
Amazon AMZN $186.24 +0.82%
Tesla TSLA $181.14 +0.63%
Alphabet GOOG $169.01 +0.33%

Dnes máte možná jednu z posledních příležitostí jak využít nákupní ceny akcií SunPower

Solární energie jsou budoucností našeho světa, společnost SunPower $SPWR+7.6% nabízí stále velmi přívětivou nákupní cenu, kterou by měl každý investor využít dokud to jde. Investoři této společnosti jsou plní očekávání, jelikož dne 31.3. 2022 dojde k akci, kde společnost zveřejní své další inovace, budoucí plány a vyhlídky. Proč jsem v tomto ohledu býčí a věřím, že to cenu akcie nenechá chladnou?

Investoři do akcií SunPower (NASDAQ: $SPWR+7.6%) by měli mít uši nastražené, až se ve čtvrtek uskuteční další akce společnosti.

31.3. 2022 právě tehdy se bude konat akce SunPower Analyst Day. 

Co tedy mohou investoři očekávat od akce Analyst Day společnosti pro rok 2022? Několik členů vedení společnosti SunPower $SPWR+7.6% bude mít prezentace, které se budou týkat různých témat. Mezi nimi jsou nové iniciativy, dlouhodobá strategická vize, faktory růstu a tržní příležitosti.

Pouze informativní údaj, pokud by někdo měl zájem o tuto konferenci: Je zřejmé, že ne každý se bude moci na akci dostavit osobně. Společnost SunPower $SPWR+7.6% proto pořádá v ten samý den živý přenos akce na svých internetových stránkách.

Akcie $SPWR+7.6% dnes nejsou příliš aktivní, protože investoři se na tuto událost připravují. V době psaní tohoto článku změnilo majitele jen asi 700 000 akcií společnosti. Pro představu, průměrný denní objem obchodů se blíží 3,8 milionu akcií.

SunPower $SPWR+7.6% 

Akcie je stále pod úrovní svých ATH, to znamená, že jsou stále dobrou volbou ke koupi, navíc očekávám další růst po zveřejnění novinek a vyhlídek do budoucna .

Společnost SunPower $SPWR+7.6% je poskytovatelem distribuovaných služeb v oblasti skladování energie a energetických služeb v Severní Americe. Zaměřuje se tak na solární energii a skladování solární energie pro své zákazníky. 

Akcie $SPWR+7.6%od úterního rána mírně vzrostly.

Poslední měsíc byl pro akcie $SPWR+7.6% velmi dobrý, jelikož hodnota akcií vyskočila o 22% a předpokládá se, že tímto společnost nekončí.

  • Společnost vykazuje známky solidní prodejní dynamiky v poslední době v oblasti solárních systémů a rozrůstající působnosti v USA.
  • Akcie velice zasáhla volatilita trhu, přesto se však očekává, že na dynamiku společnosti to nebude mít dlouhodobý vliv a v brzké době pokoří 25$ za akcii.
  • Silné fundamenty a nejnovější oznámení nenechají cenu v poklidu moc dlouho a proto se aktuálně doporučuje přikoupit za cenu, na které jsme dnes.

 

Upozorňuji, že se nejedná o finanční poradenství. Každá investice musí projít důkladnou analýzou.

Přečíst celý článek zdarma?
Tak pokračuj 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

Akcie je celkem dost dole za poslední rok a okolo solárních energií se to teď točí, takže dobrá volba👌

Je to jedna z investic do solárních energií, kterou je třeba brát v úvahu.