S&P 500 ^GSPC 5,303.27 +0.12%
Nvidia NVDA $924.79 -1.99%
Tesla TSLA $177.58 +1.57%
Alphabet GOOG $177.29 +1.06%
Amazon AMZN $184.70 +0.58%
Meta META $471.91 -0.28%
Microsoft MSFT $420.21 -0.19%
Apple AAPL $189.87 +0.02%

Tak, protože posledních 5 dní celkem pěkně rostla a neočekávám změnu všeobecného trendu tak pokud na tom zase tak moc nezáleží tak bych tomu asi dal ještě nějaký čas. Záleží jestli bych hned věděl co lepšího s tou tržbou udělat.

To já bych asi věděl, kam jinam s tím 🤷‍♂️

Jejich hlavnim cilem je snizit dluh, takze na nejaky odkup akcii nebo dividendu muzou investori nejakou dobu zapomenout. Dalsi priorita by mela byt prekopat tu svou platformu, protoze to UI je pry oproti konkurenci dost spatne. Musi obsahove drzet krok s DIS a NFLX, uzivatelska zakladna jim nemuzu rust donekonecna, takze prijdou na radu reklamy a bude zde zalezet na tom, aby se podarilo zacilit na divaka co nejlepe a nedovadelo ho to k silenstvi jak u kabelovych TV.

Jako dalsi prorustovy signal by mel byt aktualni uspech herni divize, kdy by se meli zamerit na co nejlepsi vyuziti IP a rozsirit ho do co nejvice segmentu.

WB je dlouhodoba hra, kdo chtel mit zajisteny okamzity prijem, tak mel zustat u ATT, ktery si investory drzi jen kvuli dividende.

btw akcie dodala YTD 60% (SPY 7%), takze za me docela OK;)

Hele narovinu bych počkal do příštích kvartálek, očekával bych překonání odhadů díky Hogwarts Legacy, které překonává spoustu prodejních rekordů v rámci her, a to ještě nevyšlo ani na všech platformách -  viz. https://gamerant.com/hogwarts-legacy-sales-milestone-elden-ring/

Reportují 8. května, potom bych se toho zbavil a maximálně sledoval, kdy vydají něco nového z HP světa.

Toto je akcie, kterou by prostě mladý investor držet neměl. Ztráta, bez jakéhokoliv potenciálu růstu, společnost má ty nejlepší časy za sebou.

Místo toho by měl mladý investor koupit společnost Sea Limited, která je leadrem na perspektivní trhu a na rozdíl od WBD má budoucnost teprve před sebou. 🚀

A jaká je podle vás hlavní tažná síla, která by měla té akcii pomoct růst?

Pozici tam nemám, ale WBD mi nepřijde atraktivní ani za těch 15$ 🤷‍♂️ Nic moc se s tou společností v poslední době neděje.

WBD není atraktivní ani za 5$. Místo to toho se podívej na Sea Limited. Po tom poklesu ideální příležitost na nástup. 🚀

Až bude zase za 50$, tak možná 🥱

Nepřijde mi to zajímavé. Akcie se m,oc nehýbe, cena na úrovni roku 2009...Obří propad z 80 na jednocifernou hodnotu. Osobně pozici nemám, ale zde bych neinvestoval.