S&P 500 ^GSPC 5,064.2 +0.91%
Nvidia NVDA $858.11 +3.34%
Amazon AMZN $184.72 +3.20%
Apple AAPL $173.03 +2.20%
Alphabet GOOG $168.46 +1.75%
Microsoft MSFT $397.84 +0.73%
Meta META $441.68 +0.57%
Tesla TSLA $180.02 +0.02%

💥🎯 $WWE+2.7%  a UFC se spojují, vytvářejí novou společnost, která bude pod tickerem TKO a posouvají sportovní zábavu na novou úroveň! Tato dohoda představuje skvělou příležitost pro všechny zúčastněné. 🌐🥊 Vítejte v nové éře sportovní zábavy! 🎉🤼‍♂️

Budete nakupovat akcie nově vzniklé společnosti?

Vote to see the results! 37 answers already!

Kdy by neznal UFC. Ta akvizice vypadá hodně zajímavě, určitě na ni mrknu, díky.

Ty blaho. Už se nemůžu dočkat. Jsem velký fanda UFC, a toto je z investičního hlediska velká věc. Ta nová společnost prostě nebude mít konkurenci.

Až se tam budou řezat roboti na život a na smrt, tak mi dej vědět. Jsme totiž zase stále u toho samého. Ta nová slavná společnost. Nebude mít kam růst, takže mladí investoři, kteří do ní budou investovat, tak jim zbydou oči pouze pro pláč.

Jediné, kam se nová společnost může posunout, tak jsou zápasy robotů, ale pochybuju, že by k tomu došlo.

Sport spodiny. Hospodský bitkaři se navlíknou do upnutýho trika a říkají si sportovci. Paráda. Vážně to někdo sleduje?

Tak si zkus někdy zajít na takový trening MMA. Myslím, že budeš překvapený, jak je to fyziky náročné. Troufám si říct, že je to jeden z fyzicky nejnáročnějších sportů.

Sleduju strašně rád UFC. A nebudeme si nic nalhávat, ale $WWE+2.7% je dominant zase v oblasti wrestlingu, který v Americe jede. Spojením dvou globálně nejlepších hráčů ve svých oborech? Tak to je něco, co si rozhodně nemůžu nechat ujít🚀. Pár kousků určitě přikoupím.👍

Jakožto fanoušek UFC je to pro mě svým způsobem zajímavé. Nicméně u UFC kraluje dlouhodobá nespokojenost zápasníků s platy - zdravotním pojištěním, takže těžko říct, kam se to celé vyvine nebo zda jim hlavní hvězdy neprchnou k jiným organizacím, což už se v malém měřítku děje.

Hele zase na druhou stranu, Dana White to prostě umí, a ví jak v tom chodit. UFC je tak silný brand, který si dokáže vytvořit nové hvězdy, a nemusí se spoléhat na akvizici hotových hvězd. Krásný příklad z poslední doby, byl Jirka Procházka. Před tím ho Američané moc neznali. Dnes je v Americe hvězda.

A není to spíš jeho skillem a tím, že získal Procházka pásek? 😅 Dana je užasnej, ale nikdo mu nebude tolerovat, když  ty zápasníky bude škubat. Samozřejmě hvězdy mohou tvořit, ale když přijde někdo, kdo nabídne 2x tolik peněz, tak asi budeš na vážkách, nemyslíš?